|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Zabrze
Imię: Ogapixi
Profesja: Knight
Gildia: Brak(mam nadzieje, że nie długo)
Świat: Danubia
Poziom mag.: 3
|
![]() "Opis : Legenda: Prawie nic nie jest wiadome o tych hełmach i możliwe że to tylko legenda że istnieją."
To na tibia.pl pisze w opisie w strange helmet. Ja osobiście jestem jego właścicielem na serwerze danubia. Możecie mi powiedzieć, za ile go można sprzedać i o co z nim tak naprawdę chodzi. Specjalnie nie zamieściłem tego tematu w handlu, bo ja go nie chce sprzedać, ale chcę się czego kolwiek o nim dowiedzieć. Czy ktos może mi pomóc?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Musiales chyba zauwazyc, co jest o tym helmie napisane na tibia.pl. Armor=6, cena=500 gp u dzinow. Wypada m.in. z dla. Podsumowujac - niewiele warty smiec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() No dobrze, ale tam jest napisane, że jest zadki, czy to nie podwyzsza ceny i ile moglbym za niego chcieć?? I tak wogule to po co pisac legendy na "śmieciu" skoro wiele pożadniejszych artefaktów legend nie ma?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Mozliwe, ze to blad na stronie. Albo ze komus sie nudzilo i chcial dodac koloru dla jakiegos pospolitego przedmiotu. I jak to 'prawie nic nei jest wiadome o tych helmach'? Przeciez wszystko tam pisze. U gracza tego nie sprzedasz, lepiej nosic zwykly steel helmet, taki sam armor ma. Walorow estetycznych toto tez nie ma. Duzo raczej nie wytargujesz, pozostaja dziny. Ja bym to zostawil w depo zeby oddac jako 'fre iten' przy jakiejs okazji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Wypada rowniez z vampira. Oprocz tego, zgadzam sie z poprzednikami - malo warty smiec. Jak Ci sie chce, mozesz napisac/zglosic ten "blad" na stronie, ale pewnie i tak nic nie da.
Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 08-03-2006 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Krakow
Imię: Phil Odaerin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Myrmidons
Świat: Guardia
Poziom: 157
Skille: 20/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Bp takich helmetow = 10k u dzinow wiec nie sa to nic nie warte smieci. Dla osob ktore regularnie expia na vampach i maja zrobione zielone dziny strange helmet to calkiem mily loot.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ten Helmet stoi po tyle samo jak np. steel helmet czy dark.Wiec na moim swiecie kosztuje 200gp.Nie wszyscy wiedza gdzie sa Dziny.
Ostatnio edytowany przez Pietru - 09-03-2006 o 09:38. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki ze wszystko. To prawda nie wiem gdzie sa dziny. Mówi sie trudno i dzięki za pomoc.
|
![]() |
![]() |