|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() siemka:::::::::::
Kiedyś oglądając screeny na forum zobaczyłem screen z demonem na wieży i z dziesięcu 100+ (kargax,james dark itp.) i był podpisany wyprawa z ghost landu i chcialbym się dowiedzieć::: 1)Czy to prawda że jest demon w ghostrlandzie 2)Co jest po drodze do niego 3)Jeżeli stoi na wieży to czy można go zabić 4)czy tam może dojść tylko pacc CZekam na odpowiedzi od wtajemniczonych graczy tzn. kto coś wie na ten temat Msg fast ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() No jak go widziales, to chyba tam jest, nie?
![]() ![]() Tak wiec: 1)Jest, ale nie da sie tam dojsc 2)Hmm banshee, warlocki, gsy. 3)Jesli staniesz na wiezy to jestes niezly ![]() 4)Moze takze facc (ghostland jest dla facc, to facc tez dojdzie) Jak cos to mnie poprawic plx ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() ja mysle zxe to tylko dla pacc.
BO przecierz z demonami da sie tylko walczyc jezeli sie ma pacc. Ale ja nie rozumiem hjak to nie da sie tam dojsc?
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() jak to warlocki sa po drodze, przeciez warlocki sa tylko dla PACC
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() @up
Warlocki nie są tylko dla PACC. NO, chyba że się mylę, ale raczej nie.
#6 | ||
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Ad 1.
Jest demon, ale tylko na pokaz Ad 2. Warlocki, gs-y, banshee, Ad 3. J ak będziesz umiał tam dojść? A chyba nie da się. Nawet jak by ktos tam wlzl to by musial na solo bic bo tam jest mala wieza i cala ekipa by z UE obrywala. Ad 4. Ghostland jest dla wszystkich i kazdy potwor ktory tam jest takze. Cytuj:
Cytuj:
![]() Ten demon jest częścią questu z którego fotki można znaleźć na forum. Jest to Banashee quest.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() :O :O ?? a ja często jestem w ghostlandzie moim 30 pallkiem na DS i Banshhe a nigdy nie widziałem Demona ?? :O
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Co qurwa ja chodze do ghoustland codziennie i jakoś ani razu nie widziałem tam Demoda ani żadniej wierzy(może to bardzo głęboko pod ziemią ale skąd tam wierza ??)
#9 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Sam demon fizycznie jest bardziej pod Isle of Kings, ale przez Ghostland tez da sie dojsc. Po drodze do miejsca, z zaleznosci od objetej trasy beda: szkielety, ghule, duchy, monki, stalkery, mumie, GS, a na koniec 2 warlocki, albo (idac inna trasa) skorpiony, duchy, stada banshee, DSy, Gsy, stalkery + warlocki w pokoju z demonem. Sam demon jest tylko na pokaz - stoi pietro wyzej, wiec mozna tylko na niego popatrzec, nie da sie go zaatakowac. Ze znalezionej niedaleko ksiazki mozna wyczytac, ze jest wykorzystywany przez warlockow jako zrodlo energii elektrycznej. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() tak wiec doszlismy do tego momentu ze mozemy powiedziec ze warlocki nie sa tylko dla pacc ale zeby do nich dojsc trzeba przejsc nie male pieklo a juz same spotkanie nimi to PIEKLO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()