|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: Stargard
Stan: Aktywny gracz
Imię: Safut
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: 40
![]() |
![]() Gdy wpisuje swoj acc i pass do okna logowania ... wyskakuje mi infomacja o błedzie 10057...
Pomocy... Z góry dzięki. Pozdrawiam, Safut. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 45
Poziom mag.: 47
|
![]() Sa 2 mozliwosci :
1. Masz skopanego klienta (przeinstaluj tibie) 2.Cos jest nie tak z twoim kontem i zglos to (tibia.com,report, pogadaj z innego konta z tutorem, albo po porstu zapytaj na help chacie na 2 koncie w tibii) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nikt ważny
|
![]() po 1 powinieneś najpierw napisać co próbowałeś zrobić, aby błąd usunać.
standardowe kroki to reinstalacja tibii i sprawdzenie, czy jakiś program nie blokuje tibii. poza tym nie zaszkodzą skany systemu. Przeszukałem forum i internet pod kątem błędu 10057 ale nie znalazłem nic interesującego. Poszukam jeszcze na tibia.com choć tam prawdopodobnie nie ma nic o tym bo według CipSoftu Tibia jest chyba bezawaryjna ![]() Edit: Cytuj:
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 10-03-2006 o 00:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lolq Assasin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Veritaserum
Świat: Secura