|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fobatino
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 53/49
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Po co komu ci Tutorzy?
Siedzą i nic nie robią...Mój kumpel wpadł w pułapke w Venore i prosiłem o pomoc tych ludzi z Help. A oni co na to? Chcieli mi dać bana . Powinni dać bana im , bo oni łamią regulamin a nie ja. Ja ich tylko o pomoc prosiłem. Więc po co jest ten Help? Oni w Help dają bany tym którzy proszą o pomoc!!! Mam nadzieję, że ktoś cos z tym zrobi i żeby ci z Help zostali zwolnieni ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Tutorzy nie są od łażenia po tibii i wyciągania zapominalskich z pułapek. Poczytaj tutor guide na tibia.com. Dowiesz się jakie są obowiązki tutorów.
A pewnie zaczełeś gadać na Help chnnel po polsku. Nie można rozmawiać w języku innym niż angielskich na oficjalnych kanałach.
![]() |
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() Tak, klasyczne pytanie osoby, ktora nie wie po co sa tutorzy. Dla ciebie pewnie maja latać cały czas i wyciagac graczy z dziur, bo oni zapomnieli liny, he? -.-'
Tutorzy nie sa od takich pomocy, a help channel nie jest miejscem do proszenia o cos takiego. Tutorzy pomagają GMom - raportuja imiona, graczy, lamanie zasad tibii (chociaz to moze kazdy, to jednak malo osob to robi). A help channel nie jest do prosb "help plax wpadlem do dziury i nie mam liny plaxxxxx!!1111". Help channel jest od pomocy teoretycznej. Czysta teoria, np. jak wejsc po drabinie, jak uzywac tego, czy tamtego. Ewentualnie do głębszego objaśniania zasad tibii.
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |