|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: Jastrzębie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kuba Ranox
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 38
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Imię: Devil Snake Max
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Honera
Poziom: 26
Skille: 61/46
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() heh
![]() nie najgorsze Sam kibicuje GKSOWI :d powiem krotko Fajne ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja powiem inaczej jednym słowem to będzie: Nudne. A kilkoma będzie: pusty, nudny, bez fabuły fake.
Grafika: 2/10 (z ulitowania) Fabuła: 2/10 (szczerze mówiąc nie widze tu fabuły) Pomysł: 4/10 (gdyby było troche bardzieji lepiej wykonane) Ogólnie: 3/10
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja powiem inaczej jednym słowem to będzie: Nudne. A kilkoma będzie: pusty, nudny, bez fabuły fake.
Grafika: 2/10 (z ulitowania) Fabuła: 2/10 (szczerze mówiąc nie widze tu fabuły) Pomysł: 4/10 (gdyby było troche lepiej wykonane była by leprza ocena) Ogólnie: 3/10 USUNĄĆ TEGO POSTA!!
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. Ostatnio edytowany przez Alchander - 13-03-2006 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Wiesz... jestem z Opola... i byś za to dostał ... mimo że nie nawidze piłki nożnej ... ale za obrażanie klubu... wiesz -.- (chociaz z patryjotyzmu do miasta).
Pozatym wracajac do normalnej oceny... Fabuła .. ! 0 ! Wykonanie... ! 0 ! (nic tu nie ma... tylko wklejone byle gdzie *******y) Pomysl... ! 3 ! (nie popisales sie tym, mimo ze malo fake'ow o kibolach jest -.- ) ogolnie ! 1 ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Lokacja: Widzew
Imię: <tu nazwa>
Gildia: <tu nazwa>
Świat: Refugia
Poziom: 44
Skille: 74/50
Poziom mag.: 14
|
![]() Malo szczegulów, puste te fake'y, i fabuła niedopracowana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Jak ja nielubie jak ktos robi duzy teren a tylko dwoch kolesi na nim jest :/
i niepisze sie lol says: blabla blabla a pisze sie lol says: blablabla ogolnie nudny i cienki fake :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Masz 10 pkt.
![]() Minusy: 1. Ciekawa fabuła (??) 2. Kolejny kolo próbujący szczęścia, 3. Akcja toczy się w odcinku 420x320 i jak zwykle obszar jest pusty i ma wymiary 1000x1000 (-x2) ![]() 4. Outfit, 5. Somebody says: blablabla... Plusy: A są takie? 10-5-1+0=4 Masz 4/10 - Nie róbcie takich dużych obszarów! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Beznadziejne...;\
Wiekszego sie nie dalo??? Outif Schowaj sie plx
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Rookstayer
Imię: Kazno
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Secura
![]() |
![]() Ocena: 1/10
Do Dupy! + Tłucze Odre =P - GKS SuX!PoGoŃ RoX! -fs na ziemi??^.- fake nie prawdziwy -.- -krótkie -0 fabuły -narobiles sie tylko nad ostatnim zdjeciem i to bardzo duzo ^^ 4 zbroje i 2 ludkow -.- -Outfity do dupy Pare uwag: Wyjdz. Nie Wracaj. Fake do Dupy. Wyjdz. Naucz sie fake robic Wyjdz Zycze milego dnia. najpierw moglbys troche popracowac ^^ ja moj pierwszy fake zrobilem TYLKO na paincie a i tak na tibia.org.pl dostawalem oceny po 7/10+ czyli jak na pierwszy raz moze byc ![]() Cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() BEZNADZIEJNE
Wielkie obszary a na nich 1 -2 beznadziejnych Outfit PUSTO fabula ktorej nie ma FS na ziemi plusow 0 ogolna ocena 0,5/10 Ostatnio edytowany przez Pedziej - 14-03-2006 o 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Wygodne siedzonko przed kompem
Imię: Paladyn Damissimo
Gildia: Uprising
Świat: Danera
![]() |
![]() BEZNADZIEJA!!!
Durne texty Obrażanie innego miasta Za całość daje 2/10 Daje tyle, bo to jest twój 1 fake.