|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Dziś patrze sobie na potworki i widze że mumia daje 80 gp mówie sobie że warto było by sie przejść. Ale kolejna myśl :/ Napewno Only for PACC
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() a dam rade sorkiem na 16 levelu z plate sentem dark helmetem i dwarven shieldem ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() @magic91
Po twoim poście i grze w tibie wiem jaki jestes... Nie można reklamować innych stron a tymbardziej z questami. @Topic Dość nędzny spawn z tymi mumiami , na dodatek po drodze beholdery 2 hyba. A co do spawna to do 5/6 mumi i to tyle. @Up Jak będziesz miał gfb , albo przynajmniej bp uh to tak , gdyż one są w dziurze o wielkości 20~ sqm. Ostatnio edytowany przez PharadoX - 14-03-2006 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Mumie nie są az tak specjalnie potężne dla średnio levelowej postaci(20-40). Ich siła jest porównywalna do paki mino guarda-dwarfa guarda Jedynym mankamentem to paraliż. Lecz nie radziłbym ci wybierać się tam od razu bez rozeznania terenu (po drodze resp 3 beho). Same mumie występują naraz 5, więc only gfb lub rope. To chyba tyle, a eq to coś koło noble arm-c arm, c helmet-warrior helmet, p legs, butki zwykłe, drag shield-medusa shield i najlepiej jakiś two hander(dl, wh, gs) i skile nie mniejsze niż 55/55 knightem i 60 pallem. Nie zapomnij o uhach i hmmach. To chyba tyle, mam nadzieję, że pomogłem
@ Humm sorek. Sorkiem to najlepiej tylko hmm, gfb, wand, uh, w ostateczności sd Ostatnio edytowany przez lenio - 14-03-2006 o 22:12. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Świat: Refugia
|
![]() Nie wiem co wy mu wmawiacie... Na 16 lvlu sorciem niedość, że nie zabije wszystkich mumii jednym stzrałem z GFB, to jak dostanie od każdej po mordzie to pewna śmierć...
Co do miejsca to jest to quest więc dokłądniej mapy nie dostaniesz... Ogólnie tylko dla tej kasy chodzić na mumie to debilny pomysł.. Pozatym może Ci równie dobrze wypaść 80 gp jak i mniej lub wogóle nic... Więc strata czasu.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Mumie respą się też na Drakonii, można tam pohuncić w przerwach podaczas bicia dragów
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
Lokacja: ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Skille: 98/92
Poziom mag.: 8
|
![]() na facc zonie sa tez w motls (potrojny spawn)
ladna kasa jest mniej wiecej w co piatej mumii wiec nie ma sie co podniecac niskim lvlem mozna jedynie zabic zeby "zaliczyc" stworka bo expic na tym to dosc niebezpieczne no i z racji malej ilosc kompletnie bezsensowne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Chorzow
Imię: Co ci do tego?
Poziom: 58
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Od 25lvl spoko możesz iść dlatego bo jak beho zaczną summonować to cię zapchają
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Jarosław
Imię: Teke Varus
Gildia: Strong Man
Świat: Xantera
Poziom: 53
Skille: 80,80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mumie wystepuja takze w Dark Katedrze kolo PoHu.Na nizszym pietrze.W otoczeniu dark monkow,hunterow,witchy i innych potworow typowych dal katedry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gall Anomen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Living Daylights