|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Pytanie troszke glupie ale czy jest jakis wskaznik okreslajacy czas uplywania niewidzialnosci czy trzeba wyczuc "na oko" oraz jakiego najlepszego potworka moge zabic na niewidzialnosci.Pozdrawiam 8)
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Jak cie to bawi mozesz sobie wyczuwac. Sa jakies timery w necie do sciagniecia na niewidzialnosc, mana shield i jeszcze pare rzeczy.
!! Czemu nie ma mojego avatarka!? ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() taaaaa możesz pościągać i cieszyć się postacią jakieś góram 2 dni dopóki Cie nie shakują
Danubia - Thais - Umcia-umcia - Druid - 22 lvl - 33 mlvl - skills: 20/23 Nie buj się wstawiania "+" i "-" jeśli swoim postem pomogłęm Ci, to plx daj mi "+", a jeśli moje posty utrudniają Ci kożystanie z forum nie obraże się na uzasadnionego "-" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Ja nie wiem mnie jeszcze nie schakowali, ale ja nie uzywam zadnych programikow, ale wiem ze takie istnieja. Nie wiadomo tez czy predzej schakuja czy predzej zabanuja
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() Sam nie wiem nic o programach, chcesz to siedź ze stoperem i gotowe, chyba najbezpieczniejszy sposób XD
..nie polecam, ściągania tego typu stuffu...ale powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestre Zygi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: General Levy of Sarmats
Świat: Antica
Poziom: 101
Skille: 93/80
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Osobiście to niewiem czy są jakieś liczniki do tego i właściwie mnie to nieobchodzi ,bo niemam zamiaru dla tak głupiego powodu tracić postaci 8)
Pewnie masz ten czar i wiesz że trwa okolo 3 min 20 sek (ja go będę miał już niedługo,bo palkiem jestem) ![]() W tej chwili mam już obmyśloną strategie postępowania a mianowicie:jak będę go miał to sprawdze dokładnie ile on trwa, a potem jak będę na polowaniu to przed jego odpoleniem włącze se stoper na zegarku i bede zerkanać na niego ile czasu mi jeszcze zostało(niewiem jeszcze czy to mądry czy debilne,zobacze jak to będzie wyglądać w praktyce czyli za jakieś 10-15 dni) A co do potworka to se sam zerknij na ich liste bo mi sie niechce ![]() Narazie moge ci tylko zaproponować ten sposób ![]()
![]() |
#7 |
Buuuuu
|
![]() re: Top
Sprawa jest prostrza niz sie wydaje. Mana shield wrzucasz przed wejsciem do danego potwora, i starasz sie zalatwic sprawe zanim sie skonczy, jesli chodzisz miedzy kilkoma potworami to wrzucasz przed kazdym z nich, troche marnotractwo, ale lepiej stracic 50 many niz zaliczyc zgona. Co do niewidzialnosci to ja osobiscie uzywam minutnika do gotowania jajek ![]() Rzucam invisible, ustawiam na 3 minuty i jak zadzwoni to wiem ze mam chwile zeby rzucic znowu invisible, albo zeby wyjsc w bezpieczne miejsce.