|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Witam wszystkich !
![]() Chciałbym tylko wszystkim powiedzieć i przypomnieć ,że na Obsidii NG grupa trzymająca władze postanowiła ogłosić amnestie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli Ktokolwiek chciałby się czegoś dowiedzieć może śmialo napisac do mnie lub do jakiegoś lidera z NG albo chociaż do ludzi z BOOM którzy wrócili na server ![]() Niech moc będzie z wami i miejmy nadzieje ,że server się odrodzi na nowo ![]() Zarówno Ja jak i gildia Next Generation życzymy WSZYSTKIM ( bez wyjątków ) szybkiego powrotu wszystkim do czołówki servera ^^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() A nie mówilem ze NG nie jest takie złe
![]() Good Job ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bardzo dobra opcja dla servow gdzie srednio gra 400~ osób.Tylko jesli jest amnestia dla tych co kiedys walczyli przeciw to moze byc dziwne chyba ze NG juz tak sie wybilo z lvlami ze nie czuja zadnego zagrozenia ze strony tych co wroca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() najwazniejsze ze server zaczyna działać tak jak powinien.
mam tylko nadzieje, że nie bedzie żadnych głupich problemów typu: nie lubia gildi rzadzącej, więc zaczniemy wojne. szkoda, że niechca poznać tych ludzi. myśle, że było by calkiem inaczej. wiec mam nadzieję, że już nie bedzie wojen o to kto ma być "bogiem" na tym serverze. pozdrowienia dla moich kochanych misiaczków kiroyka (:*) , vixi (mraU), szikaki (działaj młody działaj)
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Eh no kiroy skoro tak prosisz
![]() Zreszta,czas pokaze jak to sie skonczy ![]() obsidion pamietaj ,ze nie czyni wiosny jedna jaskolka ;]
"Pamiętajcie, żaden głupi bękart nie wygrał żadnej wojny umierając za swój kraj, wojny można wygrać tylko zabijając innego głupiego bękarta za jego kraj." George Smith Patton Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 20-03-2006 o 03:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: ~
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() @ng
Nie masz juz kogo zabijac czy za slabe respy macie? Z czasem jak dla ng sie bedzie nudzic znow was przysiekaja, kwestia czasu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() No comment
Kto się szarańczą urodził ten kanarkiem nie zdechnie. Respect for true friend.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Borgo widze ze chcesz pobic Klamke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() A miałeś nie komentować kozaku
![]() Wszystkiego najgorszego kozaku Twój ulubiony wilczek Borgo P.S. A od kiedy myśmy wogule kumplami byli?? Chyba że każdego gościa co sie do niego odezwiesz albo pogadasz na gg uważasz za kumpla?? Nigdy z tobą piony nie przybijałem ani wódki nie piłem, zresztą to ty pierwszy zagadałeś... Rozmowa z tobą służyła tylko i wyłacznie układom w grze i próbie zrobienia z Obsidii lepszego świata.
Porada dnia: Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem przebije doświadczeniem. Ostatnio edytowany przez kuglarz - 21-03-2006 o 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naprawdę lubię czytać te wasze wypowiedzi;]
A ja z Borgusiem pilem i wiem co i jak ;] Kiroy nie wnikam w postawę Mannowa , chodz oczywiscie oceniam to podobnie jak Borgo, jednak dla dobra moich znajomych z obsdii mam taka cicha nadzieje,że się mylę. Mam nadzieję że mi to twoi szedcy koledzy udowodnia to wtedy może zaczne ich uważać za bardziej rozgarnietych od ameby. Swoja drogą kiroy cieszę się jeśli mogłeś ze mnie chociaż troche pozlewać (i tak nie sądzę że jesteśmy kwita ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam w nadziei ,ze sie mylę ![]() ps: kiroy jak ty sie mozesz uwazac za kumpla ludzi do ktorych nie byles loyalny? twoimi kumplami sa ludzie z ng i niech tak juz pozostanie pliss ;]
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() Cytuj:
Kiroy: " ja jednak potrafie sie dogadac z reszta lolik peero melk algo ... poniewaz traktujemy tibie jako osobny temat nawet Ryba choc zdedzil od nas" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
|
![]() Hahahaha! Tak, tak! Poczekajcie se miech~ i zobaczycie! AHUAHUAH 'all frea plx!'
A to dobre! NG i dobroduszność! AHUAHUHAUA trzymajcie mnie! ROTFL! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kiroy
Skoncz juz ze swoja propaganda, zeby tam wrocic myslac, ze ng znowu nie wykreci jakiegos wala trzeba byc 10-cio latkiem. @Ryba Dlatego odszedlem z tego serwera i zostawilem duzo, teraz gram na innym, nie zaluje ![]() @temat Stawiam, ze ng nie wytrzyma dluzej niz 30 dni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Imię: Maggus, Berss
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Anti NG
Świat: Obsidia
![]() |
![]() hmm zgadzam sie z Ryba i reszta Kiroy jestes psem masz 0 honoru i nie chodzi tu wcale ze "nie byles z polaczkami " czy cos w tym stuly bo rozumiem ze ng jest dla ciebie jak rodzina i ze z nimi walczysz ale ****a poznawac kogos, zdobywac zaufanie a potem to wykorzystywac przeciwko ? n/c. Ja uwazam ze to jest tylko po to, zeby po pierwsze exp byl lepszy a po 2 zeby przyszla wojna byla ciekawsza
![]() ![]()
16:38 Kleyton: SELLING BP P LEGS 5K ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Ehh przegraliscie wojne i NG mialo prawo wam dac hunted... mialo prawo was zabijac ... mialo prawo kazac sobie placic... i mialo prawo do wielu innych rzeczy... Jesli to chcecie zmienic to ruszcie dupy i im dokopcie jak jestescie tacy madrzy... Na forum to każdy moze sobie pogadac... ale licza sie czyny...
Mannow nie prosil was zebyscie przyszli... to bylo wylacznie zaproszenie ( nie biore pod uwage powodow tego zaproszenia) i to od was zalezy czy przyjdziecie czy nie ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() Bo jesli tak to masz ładnie nasrane we łbie. Człowieku nie mieszaj Tibi z zyciem rzeczywistym... Tibia to TYLKO gra ktora predzej czy pozniej sie znudzi... Wiesz to tak wyglada jakbym podeszedl do nauczycielki w szkole i powiedzial jej ze jak mi sie postawi 5 na koniec roku to pojde do sklepu, kupie sobie 2 SD i jej "leb roz***ie ".... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Obsidion - 21-03-2006 o 22:39. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Po pierwsze forum to miejsce na ukazanie swojej opinii, wiec takowa wyrazamy. Po drugie kiroy to menda i sie nie zmieni, bo mozna byc z NG, ale nie zdobywac czyjes zaufanie, okradac go i huntowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() no Dzq
![]() ![]() ![]() P.s Hahaha... żalośni jestescie.... hahahah.... ![]() P.s. 2 - A niech sobie gra jak chce... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() No w sumie co racja to racja, nie bluzgajcie sie juz nawzajem , bo nawet mnie to meczy. Ja na obsidie nie wracam bo nie mam do czego, ale nawet jak bym mial to bym nie wrocil (predzej bym polazl na shivere). Przynajmniej wiecie czego sie mozna po NG spodziewac ,a jesli bedzie inaczej to bedzie mila niespodzianka.
Co do oskarżania kiroya to jest to meczace bo ten temat byl wielokrotnie walkowany i nie zmieni to ani jego ani opinii o nim. Jak juz mowilem to oceniam ludzi po czynach a nie slowach dlatego skoro ktos czynami zapracowal na zla slawe moze tez czynami zapracowac na dobra. Wkoncu jak powiedzial mannow ![]() ps: obsidion ty tez nie kozacz bo texty w stylu "jestescie zalosni" "zmykajcie na inny serwer" tez sa nie na miejscu, szczegolnie od ciebie. Nie byles nigdy widziany przez NG jako zagrozenie więc jestes też żalosny, nawet jako przeciwnika cie nie docenili. Poprostu wygrali walke i tyle.
"Pamiętajcie, żaden głupi bękart nie wygrał żadnej wojny umierając za swój kraj, wojny można wygrać tylko zabijając innego głupiego bękarta za jego kraj." George Smith Patton Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 21-03-2006 o 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Borgo powodzenia na innym servie ^^
Klamka mamy do pogdania pamietaj ^^ Obsidiion dzieki ![]() Dzg powodzenia na nowym servie ![]() Ryba : jak mowi borgo nie pilismy razem wodki ![]() czekam na kolejne wrzuty Borgo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka |
|
![]() |
![]() |