|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2005
|
![]() A wiec chcialbym przedstawic moje nowe fake story. Biale outfity sa tylko w tej (1) czesci, pozniej juz normalnie. Wiec fake nosi tytuł:
![]() Powstaly czesci: 1.Prolog <strona 1 (tu)> 2.Skok na skarbiec <strona 3> No to jedziemy, pierwsza czesc: Pewnego wieczoru, pod jakims domem ![]() Wreszcie udalo sie otworzyc zamek, wiec mozna zabrac lup ![]() Nastepnego dnia w tawernie z dwoma innymi kumplami ![]() Wypad po sprzet ![]() Teraz plan, czyli niepotrzebna paplanina ![]() ![]() Trzeba sie wyspac przed akcja ![]() Nasi bohaterowie przebrali sie (na czarno, z kapturem, tutaj tego nie widac niestety) i poszli rabowac ![]() ![]() Szybkie zwalczanie problemu ognia ![]() Juz w domu ![]() A to kto? ![]() Po bojce (ale nie do krwi) czas na pokojowo nastawiona rozmowe... ![]() ...i jej ciag dalszy ![]() Comment plz COMMENT PLZ! ![]() Ostatnio edytowany przez Ace Ice - 22-03-2006 o 22:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Lucyonio Sharigod
Profesja: Druid
Gildia: Iluzjonisci
Świat: Celesta
Poziom: 41
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() spoko fake next czesci plx;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Ladne rob dalej
8/10 Trzy rysunki sa niewidoczne (niewidac co pisze) i biale outfity |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Dla mnie jest wporzo...
![]() J lubie takie historujki, szczególnie jak mają w sobie troche ironicznego humoru i są osadzone w świecie tibijskim. ![]() Teraz tylko: Thief II I bedzie fULL wYPAS |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Juz poprawilem te 3 zdjecia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() YYH TY DRANIU ukradłeś mi pomysł ze strzałami
![]() tyle że u mnie miały być lodowe ![]() a co do fake no nawet fajny daje 8/10 ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Hmmm...cholera nie ma sie do czego dossać.No nic rób dalej.
Co do outifów. Najprostszy sposób do którego nie potrzebowania hiper mega progów jest taki.\ Kolorujesz se ludka, delikatnie zaznacz cienie,rece itd. Potem save jako JPg.CZyścisz z tej jpegowej obwódki wuala.Moze sa latwiejsze sposoby ale narazie masz ten :S
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() ten fejk kopiuje gre ;/ i jeszcze to logo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() @Żyłka
Fake można robić z wszystkiego, ważne tylko, żeby nie było plagiata. (Dla ludzi nie wiedzących co to plagiat: Jest to branie pomysłów innych np. z Fake'ów itd.) Fake mi się podoba...(w prawdzie tylko przelatywałem wzrokiem) więc nie ocenie.
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() @ Drakon First
Ja juz mialem lodowe syrzaly w moim wczesniejszym fake ![]() ![]() @ __DARK_SVEN__ Yyyyy... nie za bardzo kapuje ten twoj sposob na outfity. Troche to zmacone. Mowisz zebym to pokolorowal jakos czy cos a ja chce na siebie nalozyc bialy outfit i te jakby kolorowe plamy w ksztalcie tego outfitu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Mógłybyś tutaj wkleić i plamy i białe outfity
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
|
![]() dobree
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() 1) Nie nawidze Kakaowego koloru (Kremowego.. .jak kto woli)... a ja w nim chodze o.O ??
2) Biale outfit = Welcome Ace Ice in Forumia... 3) Spoko ![]() 4) Niektóre efekty mnie dobijały (zbyt łatwe) 5) Patrz pkt. 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() 2) Zamiast pomoc to mnie jeszcze straszysz?? nieeee nooo ![]() 3) O tym tez nie wiedzialem ale dzieki za plusa ![]() 4) Photoshopa i PSP mam od 2 dni wiec wiesz... 5) Patrz pkt. 2 ![]() Cytuj:
![]() "Plama" : ![]() I masz jeszcze w wersji różowej: ![]() ![]() @down niby czemu? Jak chcesz to mozesz zrobic a nawet moje skopiowac ja sie napewno nie obraze ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ace Ice - 20-03-2006 o 16:39. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @Wodne Strzały
serio kurde będe musial zrezygnować z pomysłu może coś wykombinuje ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 20-03-2006 o 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Cudowne to to nie jest ale jakieś...Po próbowałem troche i....
![]() Jeżeli taki ci odpowiada to ok...Jeśli nie to jeszcze się pobawie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki danenuko
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() On wyglada jak z plasteliny... ;/ .. (czyt. brzydki, taki gumowy).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Darashia, Ankh, Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nexus Gold
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 33
Skille: M S !!!
Poziom mag.: 36
|
![]() noo spooko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ace Ice - 20-03-2006 o 21:43. |
|
![]() |
![]() |