|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam,
Chciałbym się wybrać na hydry, ale mam kilka pytań. Jestem 38 lvlowym elite knightem ze skilami 75/75.Mój eq to crus helmet,crown armor,plate legs,tower shield,bs,gs,scarf. Jako shooterzy poszli by 28+ 3 sorce/druty. Czy postawić 6 dsów czy lepiej 4 dsy i 2 fe?Ide pierwszy raz i troche się boje i prosiłbym jeszcze o jakieś taktyki.Postaram się również przed huntem wbić 40 lvl i zrobić ofa co pozwoli na zakup jakiegoś eq(na moim świecie jest drogo jak...).
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: :)
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: xxx
Skille: xx
Poziom mag.: x
|
![]() Cytuj:
![]() najlepiej jak sorc ma 33+ wtedy dodatkowo bedzie mogl uderzac z wand of inferno ![]() 4dsy i 2 fe nie zda egzaminu do fe wala z explo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ gram na non pvp
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Chorzow
Stan: Niegrający
Imię: Co ci do tego?
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Eeeeeeeeeee ale i tak FE zabije DSa czy to Non pvp czy nie, chyba że każdy summnie własne go potworka i już. Bo jak gostek summnie 2 potwory to mogą się zabić.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale tak: 1 sorc stawia 2 dsy , 2 sorc/drut 2 dsy i 3 sorc/drut 2 fe
down@ jak zasiepia jak gram na non pvp?-.- po zabiciu hydry dsy wracaja do walscicieli tak?a jak sie z nimi ustawie to hydra nie bedzie uciekac?chce wiedziec czy 4 dsyi 2 fe czy mzoe 6 dsow?a a moze 4 fe i 2 dsy?i jakies taktyki bo ide pierwszy raz blokowac
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 21-03-2006 o 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Ash'Aman
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 13
Skille: 15/18
Poziom mag.: 11
|
![]() Fe zasiekaja blokera, pozatym wala niby z explo, ale u nich to sa obrazenia od ognia.
4 ds'y? Jak bedziesz miedzy nimi chodzil? Nielepiej samemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() hmm polecam wbic 40lv ;] taka okragla sumka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Świat: Refugia
|
![]() Skoro to Non pvp to polecam postawić 6 FE
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Chorzow
Imię: Co ci do tego?
Poziom: 58
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() LOL???? Hydra mogła by zabić DS waląc w zwarciu lub używając water wave.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Śląsk
Imię: Master of Thunders
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 17/20
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() a exeta res?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
|
![]() Cytuj:
==EDIT== Down no skoro tak mówisz to zwracam honor... Zaraz obejże filmiq, będe miał 100% pewności ![]() ==EDIT2== Obejżałem sobie na speedzie... I nie pwoiesz mi, że nie miałem racji --.-- Mnie nie chodziło oto, że taki hunt nei ejst możliwy tylko o to, że DSy giną... A w tym przypadku prawie przy każdem hydrze ginął jakiś DS, w dodatku shooterzy musieli Uhąć (lub Ihać) DSy... więc tak dokońca to to zayebiście nie było...
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 21-03-2006 o 17:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
http://rapidshare.de/files/16063535/hydy_plx.rec.html Nie wiem gdzie mam reszte filmów z Hydr, wiec ten musi wystarczyc... Hunci sie je bardzo łatwo... Tutaj akurat mialem lvl 37 czy coś takiego. Zasada jest prosta - lurujesz jedną i ustawiasz sie przy sciance, 4 ds'y ją trapują i po sprawie... pada w kilkanaście sekund, czasami bez UH'a. Trzeba tylko pamiętać, żeby przy lurowaniu miec mane na Ex Urę, żeby pozbyć sie paraliżu. Jeszcze bardziej ekonomicznie jest, gdy weźmie się druida z Heal person i Mass healing, tego chyba tłumaczyć nie trzeba. 2 sorców/drutów i 4 ds'y to wystarczająca "siła ognia" żeby łatwo i skutecznie trapowac i ubijać te bestie, wieksza ilość summonów/shooterów to tylko rozdrabnianie expa. @ Film. Było to na początku Kyry i nie było jeszcze kaski na promo i Challenge, wiec jest troche smiesznych akcji i przez to większe waste Uh's. Dodatkowo proponował bym używac fire fieldów. Rzuca się go jedna kratkę nad miejscem w którym próbowałem sie ustawiać, przez co trapowanie Hydry jest dużo łatwiejsze. To tyle ode mnie. Gl, HF.
Ostatnio edytowany przez Lisu - 21-03-2006 o 17:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Hydry z DSami są dziecinnie łatwe.
DSy prawie nigdy nie padają [jeśli knight ma "exete res"] i exp tanio wychodzi. 3 shooterów to chyba troche za dużo ale juśli już to 4 DSy i 2 FE [FE zablokowane przy wejściu szkieletami z Animate Dead albo Undead Legion (Przy UL szkielety summonuje się na południe od wejścia i blokuje parcelami tak że ma się "zapas" jeśli te przy wejściu padną)]. Oczywiście druidzi mile widziani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Lokacja: żory
Stan: Na emeryturze
Imię: Voperiamus Hele
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 31
Skille: 25/25;)
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() Jak juz tak chcesz blokowac hydry to .. Shooterow (sorcki z summonami) - jak jestes na non-pvp to Fire elementale
![]() ![]() |
![]() |
![]() |