|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() 4) Nice hit :)
![]() 5) Red hp. ![]() 6) Tez nice hit, tylko ze jego :P hyhy ![]() 7) No i exp. ![]() Loot - nic ciekawego, 69 gp i 3 dragon hamy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() nom gratuluje napisz jeszcze ktory masz lvl ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Wszystko robilem tego samego dnia, nad ranem, zeby laga nie zlapac ;)
Postanowilem je solowac, zeby spelnic moje marzenie w Tibii... Wlasciwie skonczylem juz grac, wiec zuzycie UHow (lacznie ponad 4BP) nie bylo problemem. Teraz GS. Wlasciwie to na odwrot to bylo... Zaczalem od GSa, potem DL. Ale tak mi sie postnelo, wiec zostawmy to ;] 1) Zaczynamy. ![]() 2) Yellow. ![]() 3) Prawie dead ;D ![]() 4) I exp shot. ![]() Loot - 29 gp ;) Uzyty equip - taki jak na obrazku. Lvl 45 (bylo 47, padlem niedawno), skille 79/80 - ze sword ringiem 83/80. pozdrawiam, Nheel~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
![]() |
![]() fajne screeny ale mi sie wydaje ze dla knajta na solo trudniejszy jest gigancik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() @Detoks:
Zapewniam Cie ze zle Ci sie wydaje. Wprawdzie GS wali (przy Giant Swordzie) za srednio 130 (max hit - 199), ale za to ma znacznie mniej hp. Na GSa zuzylem 17 UHow, na DLa ponad 3BP. ------------------------------------------------- | Nie, zeby to bylo ciezko sprawdzic... | Danubia. \/ ----------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Gratz świetnego Solo
BTW : Jaki świat??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Fajne ss
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() No no jak na knighta takie potwory solo..... GrAtZ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
|
![]() Gratz tych solowek. Musze skille poprawic na knighcie i tez GSa zsoluje ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2004
![]() |
![]() Wypas fajne screeny niezle EQ i spox skill
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Bardzo fajne szczególnie mi siępodobały te z DL-em
Bardzo ładny eq nie ma co...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Lokacja: Fibula
![]() ![]() |
![]() Moim zdaniem tibia to nałóg. Ta gra nie ma końca. Ale gratz tylko nie powiedziales na jakim swiatku grasz/grales.
Congratulations ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Gratz solowania 2 brzydali^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
1) Rzucilem Tibie, i to bez powodu (nie mialem deada, hacka - jak widac). Po prostu powiedzialem sobie ze koniec, nie gram. A jezeli mi sie udalo.. to kazdemu innemu sie moze udac :) 2) Co do swiata - spojrz sobie na moj ostatni post. Thx wszystkim za pozytywne komentarze ;D Staram sie jak moge ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Miasto Moderatorów :]
![]() |
![]() no nie bede oryginalny i cie pochwale... fajne te ssy ;d co tu wiecej pisac ??
![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Mozqito
Świat: Celesta
Poziom: 108
Skille: 92/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Co do tych Solowek to gratz kolega na podobnym lvl solowal tez dl i ktos tu wspominal ze solo bez gigancika powodzenia dl sie leczy i przy takim lvl w sumie bardzo to przeszkadza wiem bo widzialem jak kumpel sie meczyl a co do gsa to w sumie z tarcza mozna probowac no bo robal sie nie leczy i wkoncu by sie go ubilo xD
I jeszcze jedno pytanie czy wybijales poison spidery bo jak wiadomo im wiecej stworkow tym wieksze hity wlaza
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() Zabijalem poison spidery jak sie ich robilo wiecej niz 2 - w wypadku jakby sie pojawil drugi GS, zebym mial jak uciekac :P
Wprawdzie zeby byc konsekwentnym nalezaloby zabijac juz drugiego spidera (trzeci atak wchodzi na armor), ale uznalem ze mi sie nie chce. W koncu, mialem GSa wiec nie bylo wlasciwie roznicy. Co do DLa - nie widze sensu w zabijaniu go z tarcza... Albo blokujemy, albo bijemy ;D Btw, sprawdzcie sobie godzinki :P 8 minut bilem tego DLa, hyhy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() Gratki za zsolowanie tych silnych potworkow.Szkoda ze loota nie bylo,ale za to jaka zatysfakcja.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wypas SSki dawaj więcej...
![]() Na DL poszło aż 3 bp+ ? :rolleyes: Dla tych w topicu którym się nie chciało zajrzeć na strone. Name: Nheel Profession: Knight Level: 44 World: Danubia |
![]() |
![]() |