|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
![]() Niedługo kupuje Pacca i mam pytanie: na jakie potwory moge chodzić z shooterami( ja jako bloker)? Chodzi mi o potwpry które daja bardzo dobry loot typu hero, hydry, dle etc. I prosze jakiś doświadczonych graczy żeby powiedzieli mi które sa najbardziej opłacalne? ( acha i jaki lvl wymagany na nie) Skile 80/80, lvl obecnie 40 ( ale szybko wbije wyższy) , Demon Shield, G arm, K legi, BS,GS, pammy, RH. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: :)
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: xxx
Skille: xx
Poziom mag.: x
|
![]() Cytuj:
![]() Hero respow jest kilka w zaleznosci od szybkosci mozesz bic double west spawn ![]() Dle najlepiej wedlug mnie to w venore dla paccow zostaje edron i ankrahmun ale tam nie zaciekawe respy i czasami moze byc goraco ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Jeśli nie chcesz polować solo [jako mag pochwalam ^^] to polecam hero [warlock spawn z 2 magami summonującymi po 1 DSie i 1 hunterze każdy[hunter to właściwie convince ale ni powinno być problemu bo mają tam spawn]] Jak będzie wszysko dobrze szło to może nie pójść nawet 1 UH na hero [a biją tylko summony]. Przyda się w drużynie druid z 'exura sio', dasz mu tylko manasy i będzie się cieszył że bije mlvl a ty masz tanie leczenie
![]() Jak już ktoś napisał możesz jeszcze iść na ~50 lvl na hydry. Też 2 magów [druid mile widziany] każdy po 2 DSy + HMMy i będzie zysk ![]() DLe, dragi i Ancient Scaraby to waste i możesz tam najwyżej wpaść żeby pozwiedzać :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Horyniec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sajgon
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zostaja jeszcze demony i wrl :> ale to przy wyzszym lvl. Demony mozesz blokowac 70~ ale jeden z shoterow powinien zabijac fe bo potrafi utrudnic on zycie
![]() ![]()
23:01 Sajgon: ;o 23:02 xxx : jestes jak biegunka 23:02 xxx : pojawiasz sie i znikasz 23:02 Sajgon: ![]() 23:02 xxx : a potem wracasz w najmniej spodziewanym momencie ------------------------------------------------------ 07:58 Szybki zajec: 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:58 Szybki zajec: co to? 07:58 Zukikow: nie wiem 07:58 Zukikow: chyba update |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2006
Imię: Avon The Holly Warrior
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fire Angels
Świat: Galana
Poziom: 38
Skille: 81
Poziom mag.: 14
|
![]() jak dla mnie to wbij 50 lvl i zacznij bloczyc hydry i hero reszty sie nie oplaca skille masz bardzo dobre ale przy bloczeniu bardziej wazny jest lvl poniewaz wiekszosc silnych potworkow spamuje a wtedy skillle sie nie licza z hero jest troche innaczej ale jak wracamy bloczymy 3 dragi co na 40 lvl moze sie zle skonczyc nie mowie ze nie zbloczysz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Horyniec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sajgon
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jesli chodzi o hero ... to chyba nieidzie tam sam co nie ? da sie te dragi zlurowac pojedynczo ale na hero dla sorca to strata czasu wiec sie natrudzisz zeby znalesc palkow na hunt ..
@ Frost Blazer Zalezy przy jakich potworkach.. np. przy gsach, hero, bk wazniejsze sa skille i eq od lvl, ale jesli chodzi o hydry, dle etc. co waznijeszy jest lvl co za tym idzie , ilosc hp.
23:01 Sajgon: ;o 23:02 xxx : jestes jak biegunka 23:02 xxx : pojawiasz sie i znikasz 23:02 Sajgon: ![]() 23:02 xxx : a potem wracasz w najmniej spodziewanym momencie ------------------------------------------------------ 07:58 Szybki zajec: 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:58 Szybki zajec: co to? 07:58 Zukikow: nie wiem 07:58 Zukikow: chyba update |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Wrocek
Imię: Slayer Robin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brak
Świat: Azura
Poziom: 111
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() moim zdaniem blokowanie czegokolwiek to waste time -.- lepiej zrob 100 lvl ewentualnie zbierz 2 milionki kasy na lootbagach <smile> i kup sov i wtedy na hydry exp i loot -.- cos pieknego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()