|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Witam, jestem posiadaczem młodzieżowego konta bankowego jak i internetowego. mam takie pytanie, przy kupnie jakiegoś przedmiotu i kontrahent ma konto bankowe w pko i jak mu wysyłam pieniądze przelewem ile one mogą dochodzić? ponieważ juz czekam 3 dni i jeszcze z mojego konta nie znikły pieniądze. Przecież do sie mozna w****ić do ***a pana! proszę o szybką odpowiedź
|
![]() |
#2 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() szybka odpowiedź
ps. masz zaksięgowane że pieniądze wypłynęły z Twojego konta na podane?? masz gdzieś historie albo coś takiego? Jeśli Ci pieniądze nie znikły z konta to prawdopodobnie popełniłeś jakiś błąd przy dokonywaniu przelewu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() U mnie w Inteligo:
jeżeli robię przelew do inteligo to natychmiast są księgowane jeżeli poza Inteligo/pko to najpóźniej rankiem następnego dnia |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Chyba ty popełniasz gdzieś błąd. Zwykle przelew z banku do banku idzie 1dzień. U mnie w mbanku jak robię jakąś operację to od razu kaska mi znika, a następnego dnia jest na koncie kolesia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() offtopic:Możesz dostać bana za nick nie wolno miec nicków z Lol ziom itd.Poczytaj regulamin.