|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Hmm takie se...
jak oni wala kolesi to mi sie wydaje ze obrazenia niemaja czcionki tibijskiej imie kolesia jest zakryte gwiazdkami O.o Dziury kolo Great axa sa na scianie ![]() @Edit Ups zapomnialem 5/10 ![]() Ostatnio edytowany przez Przemcio Zencio - 24-03-2006 o 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Czary z poduszek zasłaniają nick blx?
Poobcinane nergy fieldy blx? Wszytko ma swoje kratki blx? Zapadnie na ścianie blx? Nicki w dobrym miejscu blx? Czcionka tibijska blx? Fabuła blx? JPG blx? Sry, że tak blx'uje ale to mnie dobiło! PRZEZ TYDZIEŃ NIE WIDZIAŁEM ŻADNEGO ZRYTEGO FAKE'A! No ale w końcu musi być coś na co można se pobluzgać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
|
![]() Cytuj:
2. to moj 1 fake na tibia.org sa chyba bardziej kulturalni przynajmniej tak nie mowia pluzgazu Ostatnio edytowany przez Landseer - 24-03-2006 o 18:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
|
![]() Omg takiego debila ... n/c
Ostatnio edytowany przez Landseer - 24-03-2006 o 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() na Tibia.org.pl ... w 50% to sa osoby nie czytajace niczego poza pierwszym postem w topicu (ktore odrazu daja posta po przeczytaniu kawalka lub obejrzeniu TYLKO screenow bez czytania)... 80% to są nooby które dają oceny "10/10 !!!1111 super plx !!!" byle czemu... 10% to juz brak slow (bo to totalne dno), 10% to normalni ... .
Wiec nei wiem czego sie czepiasz... wiekszosc tibijskich ludzi to dzieci 7-14 lat ... a tam akurat nie wiem czemu najwiecej takowych ;/ . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Całkiem całkiem, ale są 2 minusy:
-Nietibijska czcionka (obrażenia) -Dziury nachodzą na ściany Plus to to że są ładnie powklejane ściany i jest zapełnione miejsce. Twórz dalej, może teraz fake story? 7/10 ![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Dobra. Autor fake'a jest noobkiem i nie umie robić fake'ów. Ale się uczy.
Gościu. Posiedź na tibia org. Bo tibia.pl to "mainland" a tibia.org to "rookgaard" dla zwykłych noobków ![]() ![]() Pozdro! Więc @Topic można opuścić. Już nie musicie go wyzywać ![]() Cytuj:
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 24-03-2006 o 18:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Cytuj:
A co do obrazka, czemu dwie nazwy "ludzik" są pod paskami życia? No i jak już inni zauważyli to czcionka obrażeń, czary przysłaniające nick, no i jpg. Miłego Wieczoru.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zomek nie znam sie na robieniu fejkow i czesto je ogladam jak gram bo to zabija czas itd. itp ale te obrazenia 1500 1500 itd. sa zrobiene w wordzie czy jak ?
![]() @edit: 6/10 :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Dam ci za to 5,5/10 (Szczerze to mi się mniej średnio podoba) ale, że zrobiłeś daje Ci taką a nie inną ocene
![]()
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kash Azrio
Profesja: Sorcerer
Gildia: Calmerian Alliance
Świat: Calmera
Poziom: 16
Poziom mag.: 9
|
![]() Mam prosbe nierób Fajków
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
hyh za takie posty powini dawać warna co do tego czy gostek fake będzie robił dalej niemam wątpliwości NAPEWNO NIEZROBI NOWEGO ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szamotuły
Stan: Na emeryturze
Imię: Rider von Cuggen
Profesja: Druid
Gildia: Furious Boys
Świat: Pythera