|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ten temat zakładamy bo <nam się nudzi> :S nie no będziemy dawać tutaj nasze fotki. Będzie klawo >.<' xD nie tylko expienie -.^' tylko moje ulubione zajęcie stanie pod dp :S xD joke xD na początek: 1) Pamiątkowe zdjęcie nowego roku xD :> <lol2> ![]() 2) The whole world belong to me xD ![]() 3) Wspomnienia X ( ![]() 4) Ślub naszego koleszki xD ![]() 5) Poruszające X ( xDD śmierć naszej ukochanej koleżanki ![]() ![]() ... dla mnie Tibia nie polega wyłącznie na expieniu... ;> co widać xD może nawet jak dla mnie nie jest do tego w ogóle stworzona <lol2534> jeśli wy macie jakiekolwiek zdjęcia ciekawe które chcecie pokazać... wklejajcie ;> <lol2> |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Ciekawe ss,ki dawaj wiecej ^^
"Nobody will ever need more than 640Kb RAM!" -- Bill Gates, 1981 "Windows 95 needs at least 8 Mb RAM." -- Bill Gates, 1996 "Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion B.G. dzięki swojemu produktowi jest najbogatszym człowiekiem na świecie. No cóż – za błędy się płaci... Cytuj: <rori> co powiedzial jezus diablowi kiedy diabel kazal mu zmenic kamien w chleb? <cAnz> You have not enough mana" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: !T@L!@
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
![]() DobRa ... NoW iTs MiNE TuRn !i ;> 1) Tr0cHe SiĘ ZagalOpOWaliM -.^' ![]() 2) NaSZ TrAiN :> ![]() 3) ZnoWuSZ PadłA X ( xD ![]() 4) ZaMieSZaNie X ( ![]() naRaZiE To WszYsTko Bo i TaK BęDziE ŁaDowaŁo SiĘ PóŁ Dnia X ( ![]() PeACe X ) |
![]() |
![]() |