|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Czy znacie jakąś dobrą strone ze starymi grami.
Lubie trakie klasyczne gierki np.Civilizacion są czenso lepsze od wspułczesnych.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Obił mi się o uszy adres: www.staregry.pl
Nie wiem czy coś tutaj znajdziesz dla siebie bo nie przegladalem tego serwisu, no ale zaobaczyc mozesz. 3m sie.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() tez polecam adres www.cda.prv.pl
Lubisz cywilazcje I - witaj w klubie sprobuj II tez jest niezla lepsza grafika polska wersja po prostu miodzio ZA to Ciwilizacja III to gra przecietna P.S. Pograj tez w Call to Power - tez jest OK
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Bardzo wam dziękuje
![]() ![]() ![]() Mam nadzieje że nie tylko ja kożystam z tego tematu ale też inni użytkownicy forum ![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@ karat Z tego tematu mogą również skorzystać policjanci jak ktoś powie coś nieodpowiedniego ![]() www.cda.prv.pl jest moim zdaniem legalny - kiedyś został zamknięty przez prv.pl za umieszczanie nielegalnych rzeczy, ale teraz jakoś to odblokowali i sobie działa. I przypomniałem sobie jeszcze jeden adres (wpisujemy bez www) retro.scene.pl
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Cywilizacja II(zwykla nie proba czasu)jest rzeczywiscie swietna jest ona rowniez w pelnej wersji polskiej nie wiem czy oficjalnej ale jest - sam mam (ale pirata) a przeklad jest swietny
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.amiga.elbi.pl
Tyle wam powiem, ściągamy emulatorek, starego dobrego lotusa i jazzda !!! Ale całkiem co innego to było na amidze. I wy cywilizacje nazywacie starą grą ? Chyba tylko dla was. PS: Kto miał amige ? EDIT: Zapomniałem dodac ze mam 15 lat ^^
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ooo... jak ja pamiętam te stare cRPG na Amidze, w które zagrywałem się jak miałem 4 latka (obecnie mam 16). Wtedy to łapałem autentyczne styki grając w Eye of the Beholder 1 i napotykając śmiesznie wyglądające pajączki. Albo ta "straszna" czacha-meduza w Black Crypt
![]() ADoom (wymaga WADów z wersji dla PC), Golden Axe, Cannon Fodder, Cannon Fodder 2, castles, Deuteros, Dungeon Master 2, Eye of the Beholder 1, Eye of the Beholder 2 (brakuje ostatniej dyskietki ![]() ![]() No, i jest jeszcze strona z ADF'ami, nie pamiętam adresu więc w goglu trzeba wpisać "Back to the roots", albo "Back 2 the roots", ale tam nie ma zbyt wiele tych najlepszych gier.
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() Aaach.....nie ma to jak stare gierki...........
Aż łezką się w oku kręci , na samą myśl o tym ze kiedyś się ciupało w Metal Slug , Jazz Jackrabbit 2 : The Secret Files (i ciupie dalej ![]() A co do stronek ze starymi grami to kilka adresów ode mnie : www.oldgames.nu www.abandongames.com www.bhlegend.com |
![]() |
![]() |