|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2006
|
![]() jak jest na serwerach epvp? totalna rzez po depo, przeludnienie siodmolevelowymi sorcererami zabijajacymi z wand of vortex i random pk na kazdym kroku? przynajmniej tak wyobrazalem sobie gre na infernie. czy postronni gracze staja w obronie ofiary ataku przypadkowego pk? czy istnieja jakiekolwiek gildie przyjmujace poczatkujacych graczy? czy mozna spokojnie wyjsc z depo na levelu <30? ktora profesja najlatwiej zaczac przygode na serwerze epvp? myslalem o paladynie, ale coraz czesciej zaczynam sie wahac.
z gory dzieki za odpowiedz. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Grałem z kumplem kiedys na infernie w celu nabicia 25 lvlow i pkowania dla zabawy
![]() jak masz 30 + lvl to jestes boss ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hmmm... Ja zrobiłem druida (dobiłem nim 15 lvl i 30 mlvl, a potem mi się znudził), a później palka. Palkiem nabiłem 60 dista na rotach i swoim druidzie a później expiłem na pohu i ghoulach. 21 lvl wbiłem z jednym deadem (jakiś 64 ek się nudził :|), a teraz jestem retired i wpadam czasem żeby kogoś zabić, więc beware.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Druida robiłem przed update 7.5-7.6, a przestałem nim grać właśnie przez ten update. Imho i tak palkiem będzie Ci się grało najlepiej, ale rób jak chcesz.
|
![]() |
![]() |