|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Cookies
Profesja: Knight
Świat: Ocera
![]() |
![]() Witam
![]() ![]() zaczne od przedstawienia postaci ![]() 45lv ![]() 6mlvl to na co knight moze czekac ![]() no i pierwsze explo ![]() ![]() bs quest ![]() paradox ![]() teraz cos z hunta (GSki) ![]() ![]() ![]() DL'e ![]() Uwaga tu przed lootem ![]() niestety nie zrobilem ss'a z dsm'em w dl'u ale jets na ss'ie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tu takie drag solo ![]() ![]() ![]() ![]() to na tyle, wkrótce bedzie wiecej. Chciałbym tez pozdrowić Lord Lejo, bezelowiec, Rosola z fortery i całą ją ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Stan: Początkujący
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() Woah a gdzie te RH? ;D fart do dsma mi jeszcze nie polecial-.-
Oby tak dalej,pozdro
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Ssy całkiem niezłe, obyś dodawał skrinki reguralnie no i zeby fajne byly of kors
![]() A na tych DL'ach to jakos dziwnie raz c-arm raz dsm raz g-arm ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czemu tak malo commentów??
![]() ale tym którzy to zrobili to dzieki ![]() a tu jakies quesciki (of) ![]() pierwszy warlord ![]() ![]() ![]() duuużo tego ![]() niemieliśmy za dużo sorców tylko 2 :/ i to bez UE wiec trza bylo exori ![]() ![]() Woha!! 27hp!!!!! ![]() ![]() i to po co przyszliśmy ![]() ![]() tu made mage room ![]() ![]() i nagroda ![]() to na tyle jak narazie...wiecej w nastepnym odcinku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czemu tak mało komentów??
![]() ![]() ![]() tu 2 ss'y ale bezię więcej ![]() ![]() WOha co za UE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Dark Elderosso
Profesja: Elder Druid
Świat: Selena
|
![]() wytlumacz ktory armor jest twoj na wlasnosc, bo na screenach miales juz P arma,K Arma,Dsm,G Arma i C Arma... a tak ogulnie jak bedziesz wklejal chociaz te 5 ssow na raz na 2 dni to temat bedzie Rox
![]()
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
|
![]() no a jak myślisz
![]() ![]()