|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
![]() gdzie moge dobże poexpić a zarazem kase zarobić
mam druida 8lvl 0mlvl (jestem na rooku wienc niewiem jakie bende miał skille na meinie ![]() ![]() zapomniałem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jestem na harmoni wienc nie obawiam się PK ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ty się chyba boisz słownika ortograficznego...
A tak pozatym, to trolle pod Ab...Do 10-12lvl/5-15mlvl. Potem dwarfy/roty niedaleko Kazordoon, a potem...to już sam wybierz.
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Cytuj:
![]() TROLLE !!! Pod Ab (post wyżej). P.S. Me Moderator plx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Jesli tobie chodzi glownie o exp to polecam ci waspy. A jesli o kase to trole w ab. A jesli to i to to trole
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() a ja bym ci polecil isc na folde i expic tam do 20lvl a potem to se juz sam wybierzesz
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kidler:
1) Czy Folda jest kolo Ab? Slonik: Nie polecalbym ci tam isc na 8 lvlu bo na foldzie kreci sie duzo pk i mozesz zostac zabity |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() dobra juz dobra... jak kolo ab to albo zamek albo pod ab na trolach a potem nizej na slimy i ghule az w koncu do hellgate
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta to na trolah bende sie dział do 12lvl i 5mlvl
puzniej porobie trohe BP of HMM na sell i z dwa dlamnie potem pujde na dwarfy i tam do 15lvl i 15mlvl a potem to spoxem bende robić bp of UH ![]()
![]() |
#9 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @ słonik:
nie warto uwierz mi. Też gram klasą magiczna i każdy bp HMMów jaki zrobie rpzeznaczam na hunt, a go nie sprzedaje, bo przy orobinie szczęśca to lepiej na tym wyjdę w loocie, as i expo jest ( tak ważne dla low lvl maga/druida). Pod AB trolle, alo idź na tą foldą na wyspę miśków. NIE ma PK wiec bedzie cim tam dobrze bo zarcia ejst pod dostaktiem. aha- musisz szybko skombinowac sbie jakąś broń 2 ręczną ( szybko potworki zabijasz)
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahh no tak nie zauwazylem ze grasz na swiecie non PvP. Wiec jak chcesz idz na ta Folde
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() i 3 dla sie bie a 2 na sell i mam jusz w keszeni 2k wienc a tak propos jaki miecz dwu renczny moge kupic za max 1,5k ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() kup 2H sword od czlowieka za 300-500 gp lu w sklepie za ok. 900
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam
najpierw pod ab na trollah do 12lvl i 5mlvl zrobie z 3bp of hmm 2 dla siebie jeden na sell i mam 1k i kupie w sklepie miecz za 900gp i ide na dwarfy i roty do kazodromu(czy coś takiego) do 15lvl i 15mlvl i robie 2 bp of uh i 2 hmm i ide na folde i expie do 20lvl a tak właściwie jakie stwory moge spotkać na foldzie a potem z 5bp uh i hmm 3 z tego i z tego na sell i mam 9,9k hyba jak dobze policzyłem a i jaki sprzent oprucz broni moge zato kupić e czy folda jest dla facc czy dla pacc bo ja nie mam pacc i jak sie tam dostac jak facc mogom
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() na folde można płynąć nawet na Facc, trzeba isc drogą na północny zachód od carlin aż dojdziesz do łódki a stamtąd plyniesz na lodowe wyspy(folde,senje albo vege)
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 20
Skille: 57/56
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() A może mi ktoś dokładnie opisać miejsca tych wszystki trolli i innych śmiesznych rzeczy koło Ab bo wszyscy mówią trolle to na dole hmmmm....... dużo mi to nie mówi. Z góry dzięki
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Imię: Niat Luza
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
|
![]() @up
BRAWO ostatni post: 08-07-2004, 15:31 Wiecej takich, prosimy ...
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() @Leweracja:
Nieuważasz, że odświeżenie tematu jest jest lepsze od napisania kolejnego w stylu: "Nie fiem kcie expić kouo Andbendriel!1!" Bo IMHO gość się choć trochę wysilił (no, jaki to wysiłek w końcu, ale niestety mało osób używa funkcji szukaj). No więc Korzon, powiem Ci co wiem, bo nie chce mi się sprawdzać szczegółów. Trolle znajdziesz na -2 piętrze, na północ od "baraków" mieszkalnych, powinieneś je znaleźć. Znajdziesz tam drzwi, prawdopodobnie otwarte bo chodzi tam wiele osób. Jednak nie wchodź, tylko zagadaj do NPCa w pokoju obok i powiedz: hi key yes bye Dzięki temu kupisz klucz za 50gp, a z kluczem nikt Cię tam nie zamknie ![]() Jak już wejdziesz, przez 4 (albo i 5, pewny nie jestem) pietra w dół masz same trolle. Tylko na, o ile dobrze pamiętam, piętrze -4 znajdziesz rope place do jakiń z skeletonami, ghulami i bodaj jednym slimem. Co do waspów, są na zachód od Ab, dokładne położenie może podam potem, jak się upewnie. Ostatnio edytowany przez styku - 29-04-2006 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 20
Skille: 57/56
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Dzieki widze że som jednak normalni ludzie na tym forum
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() dobra więc ci podpowiem
iddzź do zamku na północny-zachod kassa jest bardzo dobra (zbieraj brass helmety 30gp) morzesz zebrać itemy leżące na ziemi i sporo warte a exp.. hmm też niezły jak nie ma nikogo tylko powinieneś miec przynajmniej brass seta( lub i scale arm i brass legi) i też chociaż dwarfen shield aha i jeszcze sprrawa dwarfa aaa on jest jeden morrzesz go "ignorować" jeśli ktoś sie wypowiedział podobnie sory nie wiedziałem dzisiaj net straszny :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 58
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jedna zasadnicza sprawa ; )) Z rooka nie da sie odrazu wyjść do Ab' chyba że masz Pacc to się da ; )
Na 8 lvlu idź na trolle ; ) a później się już samo potoczy ; ) |
![]() |
![]() |