|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() mam pytanie odnosnie PoH. Jakie tam sa potwory. Chodzi mi o potwory jakie mozna zabic po 20 lvl i majac sd ( ja niestety jeszcze nie mam
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Na poczatku spotkasz grupe minosow (guardy,archery,magi no i zwykle).
Na 20lvlu mozesz bic na POH : cyce, minosy, ghoule, dsy, zerki. A na calym pohu mozna znalezc : raty, poison spidery, minosy, ghoule, cyce, dsy, zerki, leadery, smoki, gsy.Pod ziemia rowniez DL.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() hmm huntery dsy ghoule wszelakiego rodzaju orci gsy smoki dle
co cie czeka... jak wiesz jak dojsc to nic do samego poh jak nie to grupka fanow w postaci minotaurow z guardem i magami na czele |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i wszystko jasne. Wielkie dzieki.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
![]() |
![]() A ja powiem tak UWAZAJ na dziury na pohu do ktorych latwo wpasc i nawet na wysokim lvl pasc (tibia error wyskakuje jak jest duzo cial i potworow)
Jedna na przeciwko temple a druga za drzewem niedaleko waspow GL HF ^.- |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Ale ja bym ci radzil jak idziesz na poh poprosic kogos zeby cie oprowadzil bo mozesz wpasc na Smoka Gs czy nawet Dl i You Dead:evil:
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() A ja powiem tak:
@ nekromanta Nie prawda! Całkowita nieprawda! Jak dobrze znasz PoH to nigdy nie wejdziesz na te minosy i radze tam nie łazić gdyż jest ich tam dużo i możesz szybko pasc. A co do minosów też bym radził uważac sa tam typu archer, guard i zwykle (tam gdzie mozna dobrze expic) Lecz uważał bym na Gs'y gdyż jakis mądry człowiek może zlurowac... |
![]() |
![]() |
#8 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Up : napisalem, ze nie mozna tego ominac?Napisalem tylko, ze idac na POH moze spotkac te wlasnie minosy.Zazwyczaj osoba, ktora idzie na poh 1 raz trafia na nie...A widze, ze on idzie, bo inaczej nie pytalby sie co tam jest
![]() ![]() @Down : Aha ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nekromanta tak sie sklada, ze wlasnie nie mam zamiaru isc na PoH, poniewaz jestem za slaby(zaledwie 12lvl oraz 20 mlvl), ale za jakis miesiac sie wyrobie, czyli bede mial juz jakis 30 mlvl oraz jakis 18 lvl. Bede mial wtedy SD oraz stac mnie (mam nadzieje) bedzie na bp UH. Ale wielkie dzieki za opis PoH. I odrazu sie spytam nie zakladajac kolejnego tematu po ile jest crown helmet na swiecie Mythera??
|
![]() |
![]() |
#10 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() re.up
Niewiem.Wejdz w dzial Handel i tam jest takie cos jak:Ceny eq na roznych swiatach,kilknij i choba znajdziej swoj swiat i swoja Mythere(Moj kumpel kupic c-helma za 8k na mytherze)
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() lol 20 lvl na poh..... Lepiej idz na slimy albo cus
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() Debilizm ludzki nie zna granic... INSTRUKCJA:
OTWIERASZ PRZEGLĄDARKĘ INTERNETOWĄ WPISUJESZ "WWW.TIBIA.PL" WYBIERASZ ZAKŁADKĘ POH trudne ? |
![]() |