|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() heh nie chodzi mi tu o typowy ip block blax help mi, tylko o coś takiego, że dostaje jednego ip blocka na 30 minut, po 30 minutach próbuje się zalogować, i jest kolejny, ład da hell -.- ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() Jeśli masz wewnętrzne ip, to każda próba zalogowania sie z niego resetuje licznik, czyli np. jak 10 osób w sieci gra w tibie to kazdy resetuje licznik i taki ip block moze trwac bardzoooooooo dlugo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() suxor, mam wewnętrzne T_T
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vilejuw
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ancient Knigdom
Świat: Nova
Poziom: 58
Skille: 21/26
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Ja zgłosiłem ten problem do sieci gdzie mam internet i od pół roku mi to niewyskakuje. Niestety niewiem jak oni to naprawili...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Zalezy, jak sie jest podlaczonym do takiego przekaznika ... (ktory skupia pewna ilosc osob, ja mam akurat taki co skupia 8 + mam swoj ktory jest dla mnie i mojego ojca) ... jestem "adminem" (duzo na tym sie znam ... nie ma co ![]() Mogli Cie przepiac do innego "Switch'a" i to wszystko ![]() (przynajmniej tyle to wiem...jak cos jest innego to nie wiem, ale to najbardziej prawdopodobne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() no dobra, załóżmy dzwonie do providera netu, i niby co mam powiedzieć? "kufa ip block zrob cos kufa plax!?" -.- ?
tak, czadowo, za publiczne (zewnętrzne) ip będe musiał płacić 5 zeta więcej do podatku za neta, no cóż cena chyba nie jest zbyt wysoka ![]() Ostatnio edytowany przez Wufei - 04-04-2006 o 18:23. |
![]() |
![]() |