|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Hej ludzie , mam roblem mam juz strone na repbulice.pl ale nie wiem jak znowu na na wejsc , i drugi problem co mam zrobic zeby na ta strone cos wkleic bo ftp nie umiem sie obslugiwac , czy ktos muglby mi pomoc , prosze !!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zeby cos wkleic na serwer FTP , najlepiej zaopatrzyc sie w jakis dobry program to FTP (DLa poczatkujacych WS_FTP - Light edition , do sciaggniecia z republiki)
Główne okno programu po kolei: Host name /Adress : ftp.republika.pl User ID : twoj login republiki Password : twoje haslo account zostaw w spokoju i cie połączy , i mozesz juz pakowac na serwer. Chyba o to Ci chodzilo bo nie za bardzo zrozumialem.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Ale FTP na republice chyba nie działa(2 dni nie sprawdzałem).Mieli jakiś tam system unowocześnien i ten program FTP nie działa,ale zostaja inne programy do FTP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Jest program total commander. Odpalasz go, wciskasz CTRL + F dajesz new connection i wypełniasz tak jak jest napisane w poście numer 2. 90% serwerów wymaga zaznaczonego "Użyj trybu pasywnego"
Bez FTP nie wrzucisz nic na swoją stronę. żeby na nią wejść wpisujesz w wyszukiwarce republika.pl/twójlogin (ewentualnie twojadomena, nie wiem jak jest na republice)
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() POczytaj o ftp na lycos jest najlepsze i tam se zrob
![]() |
![]() |
![]() |