|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() ehhh... No cóż jak jesteś sorcem/druidem to sprzedajesz jakiemus typowi runki i grzecznie pytasz czy może cie protektowac za to że jesteś jego rune providerem.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj I Jeszcze Raz Do Kurwy Jebanej Nedzy Szukaj!!!!!!!! Tego Typu Pierdolonych Postow Bylo Mass!!!!!!!!!! Jebani Userzy Mysla Ze Wleza I Zaczna Stawiac Glupie Topiki!!!! Nikt Za Was Nie Bedzie Gral!
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ja akurat zawsze dobrze trafiam. Kiedy grałem na pvp miałem kilku znaczących przyjaciół w najlepszej gildii i byłem po prostu nietykalny. Byli to trzej ek z najwyższymi poziomami. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
@topic To co zarobisz włóż do worka i proś ojca chrzestnego serwera żeby cię przygranął pod swoje skrzydła. Ewentualnie stój pod depo i zawieraj znajomości.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Podejdź do gościa 100+ lvl, daj mu 100k gp i powiedz żeby był Twoim protektorem. Nic trudnego.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio zaczely byc.... Pozatym to nie twoja sprawa... Dopuki nie zakladam bzdurnych tematow nie zawracaj mi tu dupy.. p0zdro a tak btw ten tmt byl poruszany wielokrotnie |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: