|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() Niedawno (dzisiaj
![]() ================================================== ========= TibiaNews goes multilingual? April Fools? (updated by TibiaNews) As tibia grows steadily with a solid community, TibiaNews has taken the decision to grow with them. The works are made to write the news in the languages English, Polish and Portuguese. "With so many people from locations that aren't able to read or write English, we're not spreading the news efficiently enough. Just like Google transfers you to the Google of your language where possible, we plan to do the same.", Excessus explained. Because of the size of the site, the changes will start to show over the week. ================================================== ========= Z tego wynika że tibianews robi sobie wielojęzykową strone (w tym w języku polskim ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Też widziałem tego posta. Sądzę (podobnie jak sir Tifejo, jednak nie tak samo), iż może to nie być żart - od pozostałych April Fool'ów odróżnia go ? zamiast !
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() Niop właśnie mi o to chodziło. Oten mały znaczek "?" a nie "!" i dlatego założyłem tego posta. Ale do żeczy. Mianowicie czy któś nie ma jakiś znajomości w tibianews.net ? Może by nam troche rozjaśnił umysły i powiedział czy to się wogóle się odbędzie a jak tak to kiedy?
|
![]() |
![]() |