![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Szczecin ;D
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yukasto
Profesja: Sorcerer
Gildia: narazie brak ;)
Świat: Furora
Poziom: 31
Skille: 19/21
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() Problem jest mianowicie taki: znalazlem się teraz w trzecim rozdziale i za cholere nie wiem co dalej robić... Ten cały Y'Berion nie żyje, a gdy chce z kimś rozpocząć rozmowę w obozie sekty to w tym okienku pojawia sie tylko KONIEC. To samo jest w starym obozie(do niego należe, jestem strażnikiem). Chodzi mi tylko o to, żeby ktoś naprowadził mnie na jakaś drogę. Nie trzeba mi tłumaczyć jak przejść całą grę, tylko powiedzieć do kogo zagadać, albo gdzie się udać. Z góry thx za pomoc.
PS: Jeszcze jedno pytanie. Skąd można wziąść jakąkolwiek kuszę? xD |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() poszukaj solyci w goglach gothica 1 przelazilem 2 lata temy wiec nie pamientam za bardzo oco biegalo ale wim jedno ze juz chyba w obozie swirow nie beda chcieli z toba gadac
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() Musisz pogadać z Cor'Angarem i on każe Ci iść z Lesterem na cmentarzysko orków gdzie będzie Baal Lukor, który jak sie dowie że cała ta wizja to lipa powie:
Aaaaaaiiiiiighaaaaaa giń! |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe, no to już wiem jedno. Teraz tylko potrzebuje kusze, bo przez przypadek wladowalem w 2 poziom poslugiwania sie kuszą.... a nie mam kuszy!! xD
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Kusza albo luk przyda ci sie pod koniec wiec radze ja miec ale cicho nic wiecej niemowiem bo ci popsuje zabawe
Down: Odradzam popsujesz mu cala przyjemnosc z gry jak sie raz zacznie grac na kodach to trudno przestac przy zgonie zacznie wpisywac bedzie chcial jak najszybciej przejsc gre zeby poznac cala fabule taka gra jest za latwa omija sie wiele fajnych miejsc a na kodach mozna sobie pograc jak juz sie gre przeszlo i to. Zeby zdobyc bedze mial jeszcze szanse o ile pamietam juz niedlugo jak bedziesz przechodzil gre pojawi sie okazja na zdobycie jej Ostatnio edytowany przez Asthan - 02-04-2006 o 22:25. |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Jeśli chcesz mieć kusze to możesz:
Zabić jakiegoś strażnika (lekka kusza-50atk) Zabić Szakala w starym obozie (Ciężka kusza-chyba 75atk miała) Lub bardziej nieuczciwy sposób: Naciskasz "s" i wpisujesz "marvin" Podchodzisz do Blizny (albo Arto albo Kruka niepamietam który to ![]() Jak będzie napisane jego imie (biały napis nad nim) to naciskasz "o" otwierasz ekwipunek i wyrzucasz ciężką kusze wojenną (90atk) potem tylko wchodzisz w swoją postać ("o") i podnosisz kuszę. PS: Jeśli chcesz grac nieuczciwie w to to moge Ci dać kody na różne bronie (dla jaj przeszłem sobie te gre na kodach, jeden raz!) ale to na pw. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chodzi o to, że teraz kusza z********e sie przyda... Szczególnie z tymi orkami, jak jednego nie moge rozwalić, pomijając to, że mam na sobie Zbroje Strażnika i mistrzostwo w posługiwaniu się broniami jednoręcznymi... A tego questa niestety musze wykonać. Może to dziwne pytanie, ale jak najłatwiej i najszybciej ubić orka? xD
![]() Ostatnio edytowany przez zdeba - 02-04-2006 o 22:58. |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Hmmmmmm założ kusze jakąś (zamiast od Cor Angara do Lestera a Lestem do orków pobiegnij do Starego obozu i zawal jakiegoś strażnika, i tak potem będą w Ciebie walić ile wlezę <ale ciiicho bo to część fabuły!) i zastrzel jednego, zacznij zwalać potem wróć zabij kolejnego i tak wkoło
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() @Offtop
Jedynie co zle zrobili w tej grze to tylko ze ze sniacym sie nie mozna sie bic tylko jakies glupie serca trzeba przebijac ![]()
#10 |
Zbanowany
|
![]() @up
Niezdradzaj fabuły, niech sam sie skapuje! |
![]() |