Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-04-2006, 02:06   #1
Robert Nasty Marley
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 03 2006
Lokacja: Polska SE

Robert Nasty Marley ma numer GG 5291595
Pergamin Latynoska wojna

Od paru dni trwa wojna w tej chwili miedzy gildiami Mantus i Last Ones obie gildie pod tymi nazwami wystepuja od niedawna wczesniej bylo duzo przetasowan i zmian gildi (miedzy innymi przesatly istniec Utopia, Cute power ..., oraz Bad boys (gildia ktora istniala pare dni) nie wiem dokladnie jak wygladaly przetasowania medzy gildiami ale wysokie lvl z Utopi Cute i Bad boys polaczyly sie w Last ones i wydaje sie ona silniejsza od Mantus (w jej skald wchodzi Pempol najlepszy z polskich lvl) lecz to walsnie Mantus jak narazie prowadzi 8:5 (wyniki na 2 kwietnia) jest takze jeden dziwny frag tz Mythak ktory zabil swojego (Canibal'style) (moze wiec jest tez prawda ze osoby z Last ones nie przepadaja za soba nawzajem np Rokotsu&Violletz) jak potoczy sie dalej wojna?? pozyjemy zobaczymy
Robert Nasty Marley jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-04-2006, 11:39   #2
Magin Gewu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 10 2005
Lokacja: Marki

Stan: Aktywny gracz
Imię: Mort Azkan
Profesja: Druid
Gildia: FF
Świat: Vinera
Poziom: up
Skille: up
Poziom mag.: up
Magin Gewu ma numer GG 1720489
Domyślny

Może kogos zrookuja np babila albo violletza fajnie by bylo ujzec ich jak maja mniejszy lvl niz ja .
Magin Gewu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2006, 20:59   #3
kali zioom
Guest

Domyślny ??

jakbyscie nie wiedzieli pempol sprzedal chara(moiwl mi na gg) i teraz jego charem gra jakis newbie wiec w tej wojnie zaden polak napewno nie uczetniczy moze krutkofaluwka...wiec co was obchodzi wojna miedzy soba jakis Venz wy sie lepiej martwcie zeby nie znalezli nowego powodu do huncenia polakow
a i jeszcze jedno pempol nie jest w ani mantus ani last ones (kiedys byl w last ones i kiedys byl w mantus)

Ostatnio edytowany przez kali zioom - 16-04-2006 o 21:01.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-04-2006, 01:49   #4
Robert Nasty Marley
Użytkownik forum

Domyślny :)

Kali masz racje tez mnie doszly glosy o ym ze pempol sprzedal chara ale nie wiem czy to prawda w momencie pisania newsa pempol byl jeszcze w mantus wiec stad to nieporozumienie co do jego osoby a co do wojny prawdajest ze to wenezuelska wojna ale od jej wyniku zalezy takze istnienie polakow na tym serwie osoby z last ones juz raz pokazaly swoje niezadowolenie wzgledem polakow osobiscie spotkalem sie z 1 takim przypadkiem tz zostalem zaatakowany przez babila za to ze weszlem do sklepu polacy w tej wojnie pelnia role glownie kibicow i raczej nie przylanczaja sie do tej wojny moze to dobrze a moze zle czas pokaze co bedzie dalej jesli dobre info otrzymalem to na dzis prowadzi mantus
stary 18-04-2006, 01:56   #5
Robert Nasty Marley
Użytkownik forum

Domyślny

jesczez jedno polacy ktorzy uczestnicza w wojnie wiec wiem o krutkofalowce w barwach last ones oraz nawalonym panku w barwach mantus co do pempola to od 17 kwietnia ten char znowu jest w mantus
stary 26-04-2006, 23:04   #6
Magin Gewu
Użytkownik forum

Domyślny

Pank jest w Mantus bo musialem go wspomóc moimi manasami jak sie z kims z lastów bil na dachu
stary 04-05-2006, 01:26   #7
Robert Nasty Marley
Użytkownik forum

Domyślny

Pank chyba ma klopoty w realu wiec odstapil od mantus i wojny. Niech mu zycie bedzie lekkie i niech powroci na serwa czym wiecej nas (czytaj polakow) tym lepiej a czym wiecej dobrych graczy tym jeszcze lepiej
stary 31-05-2006, 23:12   #8
Magin Gewu
Użytkownik forum

Domyślny

Niestety nie zaliczam sie do dobrych graczy . Najpierw zakosilem Krutkiej 10k potem zabilem z jakimś kolesiem z lo Nawalonego za to ze chcial mnie zabic jak kasy nie oddałem a na koniec zbluzgalem Pempola Krutka Zenciu i Perskiego w depo Carlin z qumplem . Ale już wszystko wporzo kaske oddalem a Pank odzyskał swoje eq od tego kolesia z lo szkoda ze Pank wtedy nie walil z jakiejs lepszej broni niz serpent sword i że ja nie mialem eq xDXDXD
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania