|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() SOA #1: U mnie wszystko działa OK
Coś masz nie tak z przeglądarką albo na połączeniu, odczekacj trochę a jak nie pomoże reinstalnij przeglądarkę (trochę czyli min 24h)
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() 1. Kto to jest Raymond?
2. rtfm 3. interpunkcja 4. Opisz swój problem dokładniej i nazwij temat po ludzku, czyli pkt. 2 RTFM 5. Nie jestem jasnowidzem, żeby stwierdzić, czemu u ciebie nie działa. Dziwne, że jakoś normalnie użytkuję komputer i nigdy nie miałem 90% problemów, o których ludzie tutaj piszą. A jak już miałem, to wszystkie potrafiłem usunąć z pomocą własnej głowy i google. Dziwne? Przeinstaluj system -.-
![]() |
#4 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Raymond to miasto we Francji, nie wiedziałeś?;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
|
![]() ok. wiec chodzi o to iz gdy wpisuje w progu Mozilla Firefox strone- www.tibia.com wyskakuje cos takigo :
***Nie udało się nawiązać połączenia ***Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem www.tibia.com. ***Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut. ***Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe. ***Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę ogniową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem. Gdy wpisuje na Internet explorer to nic sie nie dzieje lub wyskakuje okno z napisem nie mnozna otworzyc strony (tak jak by internetu nie bylo) najgorsze to jest to ze tylko tibia.com mi nie smiga bo reszta jest ok.. lipa bo nawet nie mam dostepu do swojej postaci. nie moge isc do gildii zmienic passow ;/ plx help Ten problem mam od wielu tygodni.... czy pomoze reinstalka winka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() a firewalla sprawdziłeś?
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
|
![]() a jak to sie robi ;]??
re: fire walla sprawdzilem i nic... daley nie dziala Ostatnio edytowany przez Voodoo Phoenix - 03-04-2006 o 19:14. |
![]() |
![]() |