|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() siemka w ghostland jest kolo slimow(na dole mapy) takie zejscie na dol(spotykamy tam zzwyczaj pare pajakow skeletony i chyba 1 ghoul),chcialbym sie dowiedziec co jest najnizej akurat w tej dziurze bo chcilbym ja zwiedzic moim 30 lvl knightem (ale po banie 8) ) a niechcialbym spotkac niespodzianek.Troszke glupi temat ale mnie korci akurat ta dziura(hole).Pozdraiwam moze ktos wie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Z tego co dobrze pamiętam to jest tam 1 quest.
I chyba tam właśnie jest droga do banshee, ale nie mam 100% pewności bo nigdy nie udało mi isę dojść ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() lol ?( chociaz trudny ten kłest?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Niżej jest pusta jaskinia z dwoma dziurami na górze i na dole. W dziurze na górze (ale mi się rymnęło
![]() PS> Ale się rozpisałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Świat: Aurea
|
![]() zchodzisz nizej i jest rozwidlenie drug w dol i w gore i tak idac do dziury wyzej i wchodzac spotykamy:2 skielety i musimy zejsc nizej a tam kuilka skieletow i 2 ghule idac dalej sa schody a tam 2 ghule i cave rat i scorp. Idac dalej sa schody na dol a tam ds i idziemy znow dalej a tam duzo ghuli 1 stalker skielety raty (widac tez za brama vampira ale jak do niego dojsc nie wiem) i na tym koncza sie korytarze.
Wracamy do poczatku i idziemy do dziury ktora miesci sie na koncu drugiego rozgalezienia korytarza, wchodzimu do dziury i jest kilka skieleti i cave raty i tu mamy podoba sytuacje jak pietro wyzej czyli nastepne rozwidlenie drog i tak na jedeym koncy (to idac w dol) rozwidlenia drug sa schody na dol a tam okolo idac calym korytarzem 100scorpionow i korytarz konczy sie nastepna dziure a tam kilka scorpionow, idziemy dalej tym korytzalem (kilka krokow) i sa schody wchodzac po nich jestemy jagby na takiej arenie (na ktorej swoim 30 knightem nie przetrwasz minuty) bo znajduje sie tam beholder,kilka ds, wiele stalkerow, scorpiony, skieletony i raty. Teraz wracamy do korytarza gdzie sie schodzilo do scorpionow (tam gdzie napisalem ze jest ich okolo 100) nom to teraz sie znajdujemy przed wejsciem do tych scorpionow i idziemy na drugi koniec korytarza (pomiedzy nimi jest wejscie lina tam skad idziemy, gdzie ty sie pytasz co jest dalej ![]() ![]() wiem ze strasznie to jest zagmatwane ale trudno to wyrazic slownie. jezlei ktos cs czegos nie zroumial to sorry ale mowie to nie takie proste opisac slowie te zagmatwane korytarze.
![]() |