|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2004
|
![]() Mam dla was program dzięki któremu szybciej wyszukacie informacje o graczach w tibii.
Wlasnie zobaczylem ze nie można tu umieszczać plików. Wejdźcie na moją strone w wybierzcie plik TS.... Moje strona Informacje: Rozmiar pliku ok 530 KB Vips.txt - informacje o vipach przogrmu. confog.txt - informacje o konfiguracji programu. polski.lts i english.lts - pliki językowe background.jpg- tło które można zmnienić zastępując ten plik jednym z folderu backgrounds Jeżeli komuś nie pasuje ten typ pliku to umieszcze sam plik wykonywalny. SCREEN: PS: Piszcie co o nim sądzicie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() a nie jest to jakis keyloger HRHRH ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Ja tego ściągaćnie będe mam dość haków 2 mi wystarczą w zupełności...
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() To nie jest keyloger ani trojan (nie umiem czegos takiego zrobic) ale jak chcecie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Cos Ci nie wieze.Cos mi sie wydaje ze tam sa jakies gowna wiec wole tego niepobierac i reszcie tez nie radze!Choziaz robie co chcecie.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() odpuszcze se z tym mówisz że to nie keyloger... kto by sie przyznał ?? 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Pijak nie mówi że jest pijany. Hacker nie przyzna się że jest hackerem
![]() Niech ktoś to przeskanuje antivirem...Narazie odradzam ściąganie...Z polaczków też jest dużo dzieci, które myślą że umieją hackować..
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2004
|
![]() Sciagnelem,ale nie wlaczalem,wirusow nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() O ty jebany hackerze!
Myślisz ze ktoś nabierze się na wpisywanie nr acc i passa na tej twojej stronie?? A gdybyśbył bardziej inteligentny to nie robił bys tej strny na Lycos. nOOb |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Hehe, i niby skąd mam ściągnąć ten program? Ta strona w końcu ma udawać tibię.com, czy mamy z niej ściągnąć twój keylogger?
![]() |
#13 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Male pytanko...po co komu taki programik, skoro moze wejsc na tibia.com, tam character info i ma to samo co w tym programiku?
![]() Btw. Jakbys mial ~200 postow, moze ktos by ci zaufal...ale ~10?
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() @up
a mi bys zaufal jagbym dal taki programik ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Czy to ty zrobiles ten program?? jak tak to dlaczego jest po angielsku?? a nie po polsku?? i ja tez ci nie ufam jakby np moderatorzy podali ten program to bym moze sciagnal ale jak ty to raczej podziekuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() @nexy
Musisz zrozumiec że ludzie nie będą chciali sciagac twojego programu.Sa poprostu nie ufni nie chca miec hacka.Ja nie wiem czy sciagne moze,pozatym macie napisane na zdjeciu napisane:"tibie sercher 1.0 by nexy". |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Odpaliłem, przeskanowałem - nic nie wykryło, użłem go - nie boje sie o durnego hacka. Brawo za napisanie tego rpogramu, jest totalnie nie przydatny. Wszystko to samo można bez problemów znaleźć na Tiba.com.
Może napisz program coś w stylu "Polska Encyklopedia Wiedzy o Tibii" ? Zamieściłbyś tam wyszukiwarke przedmiotów, mapy, nie wiem - cokolwiek, no i mógłbyś dodać wtedy do tego Tibia Searcher... powodzenia. |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Miałem haka niedawno więc się nie boję o drugiego sprawdzę i dam znać...
Nie wiem o co wam chodzi program bez wirusa przydatny według mnie. Już nie musze na tą strone sam wchodzic i przechodzić miedzy kategoriami różnymi. A wy sie wszyscy czepiacie. Gratz programu.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() @Nexy:
Grats za napisanie programiq @Krodarr: Nie ma aż tak dużej różnicy czy link podaje moderator czy użytkownik, pamiętam jak kiedyś na tibia.de moderator sam umieścił keyloggera, więc nie patrzcie na range lub ilość postów (oczywiście nikogo tutaj nie oskarżam ![]() W "about" możesz zmienić język na polski @Nekromanta: Dzięki programikowi znajdziesz potrzebne Ci informacje szybciej @Dejvo: Popieram @AdAmSiK: Sam jesteś "noob" |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
|
![]() podróbkę tibi.com podpatrzyłem gdy wyszukiwałem na gogle. i chciałem wypróbować na swoim serwerze. przykro mi że trafiliście akurat na ten moment
![]() ![]() Cytuj:
LooK: przykro mi ale na tej stronie byla tez tibiaGG ktorej uzywanie jest zabronione. |
|
![]() |
![]() |