|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: wawa
Stan: Zbanowany
Świat: zanera
Poziom: 51
![]() |
![]() Prolog
Bogowie Crowal i Avager byli kiedys najleprzymi przyjaciulmi lecz poklucili sie(nie powiem o co) Bog Wojny Avager i bog slonca Crowal wiem ze ci na dragonach sa odwroceni ale to dlatego ze leca ------------------- Pierwsza Porazka Wojownikow Crowala nadeszla po przegranej bitwie (uciekaja) do domu ![]() Lecz Ludzie Avagera dogonili ich ![]() Raczej siostra nie jeest zachwycona ![]() eh...... naprawde nie jest ![]() OO duzy Azorek jest ![]() Biedne ... Kobiety ![]()
"Niech mówią że to nie jest miłość, że tak sie tylko zdaje nam " "Miłość jest piękna nawet przyjemna lecz tylko wtedy kiedy wzajemna " Chyba ide w wyższe sfery ![]() tez sie przyłącze ![]() ![]() Zapamiętaj to: ę,ą,ż,ź,ć,ń,ó,ś,ł też służą naszej erze ![]() Ale ja i tak ich nie używam xD tworze fake ![]() Prolog-50 screen Ostatnio edytowany przez sazuki san - 06-04-2006 o 10:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma nic bardziej wnerwiajacego, niz otwieranie kazdego obrazka oddzielnie -.- i powiedzenie "wielki krol Avager i Crowal" WTF? naprawde nie mozna innych nickow wymyslic niz ich imion uzywac? asslicker plax xD
To sie robi nudne... poczekam z ocena do jakiejs tam czesci, chyba ze jak 90% poczatkujacych powiesz "no nic, zrobie kolejny, juz lepszy fake!"..n\c
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() 1. Powieksz...
2. Pierwszy fake wygląda jakby to już była połowa 1+ odcinka -.-'' 3. Tylko 4 obrazki. 4. Lecą jak pijani... 5. Ludzie Avagera (...) - Bóg ma swoich "Ludzi", hyy..., to mafia jakaś? Wyłapałem tyle błędów, są małe, są duże, ale SĄ! ![]() Zobacze co będzie dalej... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to moj 1 fake uzywalem painta i poradnika pewnego ale niedlogo to sie zmieni mam gimpa ale uzywac go nie umiem :/
"Niech mówią że to nie jest miłość, że tak sie tylko zdaje nam " "Miłość jest piękna nawet przyjemna lecz tylko wtedy kiedy wzajemna " Chyba ide w wyższe sfery ![]() tez sie przyłącze ![]() ![]() Zapamiętaj to: ę,ą,ż,ź,ć,ń,ó,ś,ł też służą naszej erze ![]() Ale ja i tak ich nie używam xD tworze fake ![]() Prolog-50 screen |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Na wstęp chciałbym powiedzieć że:
To że Avager zrobił "HLEB", to jeszcze o niczym nie świadczy... Z Avagerem dobże sie gada i wogóle ![]() Fake: Jak na pierwszy to ładny(w porównaniu do dzisiejszych pierwszych fake'ów) ale cała masa błędów, weź pomyśl nad fabułą, nie wklejaj wszystkiego co znajdziesz, a będzie dobrze...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dzieki Crowal
chociaz mam jakies pocieszenie ![]()
"Niech mówią że to nie jest miłość, że tak sie tylko zdaje nam " "Miłość jest piękna nawet przyjemna lecz tylko wtedy kiedy wzajemna " Chyba ide w wyższe sfery ![]() tez sie przyłącze ![]() ![]() Zapamiętaj to: ę,ą,ż,ź,ć,ń,ó,ś,ł też służą naszej erze ![]() Ale ja i tak ich nie używam xD tworze fake ![]() Prolog-50 screen |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Tylko mnie nie za bardzo wyzywaj plx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Nie tylko Ty ![]() Topic: Oh Noez ! Mam w armji dyslektykuf ! Za jagie gzehy ? Ten swiat shoci na psy ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ja poza rozmiarem i żeczami podanymi przez innych mam jeszcze inne zastrzerzenie
KTO CIE UPOWAŻNIŁ DO DANIA RAJCZUMENA I PRZEMCIA DO FAKE ?? |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() UWAGA! ANI JA ANI PRZEMCIO NIE ZGODZILIŚMY SIĘ NA TO ŻEBY BYĆ W TYM FAKE"U więc koleś nie denerwuj mnie........
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() @UP
Ale tam niepisze Przemcio Zencio tylko Przemek to skad wiesz ze o mnie chodzi O.o? (chyba zgapil z fake'a Draka ludzi [bo tez mam tam nazwe Przemek a ty Rajczumen ^^) @Topic Cienkie ale rob dalej moze bedzie lepsze ![]() @Sir zajacc smialy Crowal robi czesto byki ortograficzne ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() @up
Serio? JA nigdy dotąd nie zauważyłem ![]() @topic Nauczcie sie ludzie wklejać zdjęcia dobrze na forum! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Jeszcze bana dostane...
Profesja: Sorcerer
Gildia: Explosion
Świat: Fortera
Poziom: 32
Poziom mag.: 40
|
![]() Ostatnia wypowiedz:
wiesz ze dragon i ludzie maja AZ 4 POZYCJIE NIE LICZAC ANIMACJI!! tak jak myslalem ogólnie fake do sami wiecie czego. nie ma co sobie na nim nabijac postow.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() ladne wykonanie. Ale reszta masakra... fabula kijowa, no i te obrazki
![]() No ale muwisz ze t otwój 1 fake wiec rób dalej. Moze bedzie lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Nyde Shira
Świat: Iridia
Poziom: 58
|
![]() OMG czy ty zastanowiłeś sie co chcesz robić zanim zacząłeś to robic, czy tylko wklejałes co sie da na ekran i pisałeś wszystko, co Ci przyszło do głowy??Ale to twój pierwszy fake więc chciałbym za coś cię pochwalić, tylko nie mam za co
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() po
1.przepraszam Rajczumena i Przemcia Zencia tak to byliscie wy przepraszam jeszcze raz........ 2.ok ten temat do usuniecia 3.tworze nowe fake moze mi wyjdzie ![]() 4.nie umiem tych zdjec wkleic tak zeby nie byly takie.... wykropkowane ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Niemusisz nowego
![]() mi tam sie podoba no ale skoro ściągasz postaci z fake Drakona Firsta to troche nie ładnie |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzieki za pocieszenie
chociaz mam jakies wsparcie na duchu ![]()
![]() |
![]() |