|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Terrey Knight
Profesja: Knight
Gildia: Berserkers
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: Go 70
Poziom mag.: 4
|
![]() No wiec tak ,chce sobie troszke pograc palkiem.Lecz mam pytanko,Czesto widze na ss-ach ze palki sa na guardach albo na dragach itp. ale przeciez pall jak ucieka z guardem go klepiac to ucieka i moze wpasc na nastepnego i on go moze zabic czy na kolejne 2 itp.To pall ma jednakowo czeesto dobre hity??
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak masz nizszy lvl to lepiej idz na guardy w tych pierweszych kopalniach (najlepiej 1 bo tam jest duzo miejsca)
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2006
|
![]() Paladyn wali dość mocno a jego celnosc jest zankomita dlatego na guardach w ciasnych pomieszczeniach niesrapawia mu to problemow to jest zaleta
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ViXi Paladyn - 08-04-2006 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Terrey Knight
Profesja: Knight
Gildia: Berserkers
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: Go 70
Poziom mag.: 4
|
![]() A mam jeszcze takie pytanko , czy osobne skilowanie shieldinga cos daje?? Tzn ze jak bede miec wiecej shieldinga , to lepiej??Daje nawet bez tarczy?Bo cos slyszalem ze to duzo daje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Palkiem warto mieć dobry shielding, bo jest wiele sytuacji w których się on przydaje (oczywiście jeśli nosimy przy sobie jakąś tarczę).
|
![]() |
![]() |