|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Na forum
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xadramus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kill or die
Świat: Xantera(?)
Poziom: 32
Skille: 10/10
Poziom mag.: 42
|
![]() Hiho to moje first fake .
I szukam kolesi do mojego fake(jak wam się spodoba) ![]() Valgir kupił dom: ![]() Następnego dnia skoczył looknąć okolicę: ![]() No to sobie poszedł...: ![]() I oto ten potwór: ![]() !? co jest? ![]() Nowy friend: ![]() Ostatnio edytowany przez Vadgir - 09-04-2006 o 12:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() OMG! Aż 2 fake'i! Gostek wymiatasz! Fabuła 100+! Normalnie master! -.-''
Mam nadzieje że się jakoś rozkręcisz! EDIT@: Nie ładnie, oj nie ładnie podmieniać fake i robić je w OTS ME, przed chwilką widziałem tu krzywe ściany -.-'' Ostatnio edytowany przez Krizz - 07-04-2006 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() OMFG !
Nie dość że OTS (przyśpieszenie pracy o 100-1000%) to jeszcze 2 obrazki... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() ? jaki ots.... zobacz se na 1 obrazek... troche 2 kawalki sciany nie wyszly
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() wygląda na OTS ME ale może mi sie zdawać
jest bardzo krutki (więc fabuła jest niezadobra) w drugiej scenie znika łużko ( może składane) pierwsze sceny więc nie oceniam |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Może mi ktoś dać link do tematy z jakas fajna podlogą?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Jaasne właśnie widze -.-''
Ten kawałek (którego nie wkleiłeś) w górnym rogu jest zwykłym spritem, więc nie udawaj -.-'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mówisz że to nie OTS ME ... i że kłamię... super, to powiedz mi czemu tak to jest
![]() Na pierwszym rysunku ściany są krzywe... na drugim już normalne (proste), Na pierwszym Ścieżka jest "ztitlowana" poprzez Trawe z 7.6 a otoczenie ma trawe z 7.5 (w OTS Me trawa z 7.5 jest na samej gorze, trawa z 7.6 jest na samym dole - Thx Hrkon88 ![]() Na pierwszym 2 piramidki i roślinki są w identycznej lini od siebie (RÓWNO, za równo, byś musiał to linijką chyba wklejać...bo jeszcze są na takiej samej kratce trawy ... Rzeczy na stołach są położone tak jak by nie były NA czymś.. tylko na podłodze (tak niestety jest w OTS ME - Thx Hrkon88 jeszcze raz ![]() Róg ściany... brakuje "Belki" ... na to jest osobny sprite... Przedmioty typu "Stół" (nie wiem czemu to jest stół...skoro to ołtarz), kanapa itp..są równo (za równo także). łóżko na fotce 2 .. jest wklejone z "PRZEŚWITEM" A co za tym idzie... jak bys wklejał tak wszystko, to ściany także by miały PRześwit...a nie mają (o tym zaraz), na 3 fotce, krzaki za równo Tak samo i flagi (TO JEST NIE MOZLIWE BYS WKLEIŁ JE IDENTYCZNIE !! W IDEALNEJ ODLEGŁOŚCI I LINI PROSTEJ ... chyba że OTS Me lub cięzkie dziesiątki minut spędzony by tylko te flagi wkleić), głowa kolesia...znowu prześwit ... ![]() Widzisz... Patrz na te krzywe "z przypadku" ściany... mają prześwitujące piksele (wklejałeś gdy miałeś opcje BIAŁY jako PRZEZROCZYSTY włączoną...) Inne sciany obok tego nie mają... czyli wychodzi na to że albo tu była dziura i wkleiłes ściany krzywyo specjalnie by było złudzenie że to nie OTS....albo nie wiem co inne...ale to jest najbardziej prawdopodobne... Inne ściany nie mają prześwitu.. ta ma ! _______________________________________________ Suma: Open Tibia Server Map Editor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Moja takowa odpowiedź: qmpel mi wysłał te krzaczory obok siebie no to wkleiłem mnie nie obchodzi co on z nimi zrobił, obsikał zmienił. Yesoo wejdz sde na fake choro czy jakos tak... tam to sie nie zcepiasz all idealnie równo ale nie no bo jaj mam ots.... to że jestem nowy na forum(użytkownikiem) to nie znaczy że od 2004 mnie tu nie było... robiłem ten fake od dawna a nie 10 mnut i gotowe(jak to zrobił kolega Choro).Człowiek się stara a tu już równają z ziemią... Nie po to siedziałem godzinami nad tym fake żeby od razu było: TO OTS!!!!!!! I thx za niechcianą pochwałę (TO NIEMOŻLIWE!!!) Avager nigdy nie mów tego słowa
To nie w paint... to dziwne bo chyba na ots mapie są potwory itd nie? Ostatnio edytowany przez Vadgir - 07-04-2006 o 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Konin,Mainland
Profesja: Knight
Świat: Aurea
![]() |
![]() @Avager
Wniosek: Wpadłeś kolego ale sam fake jest ładny szkoda że nie w PAINT ![]() @TOPIC To było na szybko czy , jak ?
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Misio Man - 07-04-2006 o 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() OTS map editor noto juz cienkie i nierob triple postow jak na pierwszej stronie 3 ostatnie posty byly Twoje -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() no tak OTS ME
![]() mam nadzieję że następny fake zrobisz sam |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
|
![]() Heehe Fake idealny xD!... pewnie robiony na ots jakims
![]()
Doon'Juan (Furora) 108 EK 7mgLvL <Hacked (Rooked)> Neanon (Furora) 95 MS 65mgLvL <Hacked (Rooked)> Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Sign3d, KLimEK |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Lokacja: Gdańsk
Imię: Mad Neo THe Druid
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ancient Heroes
Świat: Astera
Poziom: 37
Skille: 23/23
![]() |
![]() Niezle zaczynasz ale zrob wiecej, bo trudno cie ocenic, zrobiles tylko 3 fake. Pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Gangrel wykonuję twój rozkaz: Nauczę się edytować Nauczę się edytowaćNauczę się edytowaćNauczę się edytowaćNauczę się edytowaćNauczę się edytowaćNauczę się edytowaćNauczę się edytować.......................................... więcej mi się nie chce Yesus maria bo jedne sciany miałem od qmpla a kilka nie było no to wkleiłem swoje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Rookmaster Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 13
Skille: 17/20
|
![]() Valgir Jak dalej szukasz koleśi to ja sie zgłaszam 1000000000000000/10
pozatym na 1 rzut oka widać ze to ots crystal coin nie ma w spirites ale mógł sam zrobić i jeśli to nie jest ots tylko sam crystala zrobil to +1000000000000000000000000 jeszcze od noty za ambicje ![]() Ostatnio edytowany przez Draggy Lord - 08-04-2006 o 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Jak by nie bylo w Spritach to by nie bylo w OTSie -.- . Bo wkoncu OTS czyta Sprity -.- . |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak są jakieś wolne miejsa to ja zgłaszam się ocena 9/10
całkiem nieźle całkiem nieźle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra robie dalej fake Draggy jak cie wrzucić ajko dragon lord?
Dizsiaj robie next Ostatnio edytowany przez Vadgir - 09-04-2006 o 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() fajnie zaczynasz
czekam na kolejne części ![]() |
![]() |
![]() |