|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2004
Lokacja: Las Wayreth\Szczecin
![]() ![]() |
![]() Od którego poziomu sorc bez blockera może mierzyć się z wampirami ? A jeśli już musi mieć blockera to niech to będzie jego summon i jaki ? Co musi mieć aby takiego krwiopijce pokonać ?
Par'Salian :evil: |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2003
|
![]() mysle ze ok. 25 lv i 40 mlv (oczywiscie sd)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Z tego co dobrze pamietam (moge sie mylic) na vamp nie dziala zadna walka silowa tylko magia. Jak chcesz z blokiem to wez moze ds-a? Powinno stykac. Jak chcesz na spoko je lac to 35lvl i jakis 45mlvl powinny stykac.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() A rycerz jak ma walczyć z wampirami ???
Słyszałem , że są krwiopijcy dostępni dla FACC ...... ?( Jeżeli ktoś wie więcej na ten temat , proszę o odpowiedz ......... :rolleyes:
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() @re Mateusz_90
na vampy dzialaja ataki fizyczne ... @re angelus rycerz wchodzi zaznacza go na battle i bije ;p oczyw. 4 mmlvl bo mu hity za 100 moga wejsc .. ja radizl bym bic go conajmniej z 65/65 + gs .. i vamp jest tylko dla PACC mozna go jedynie zobaczyc na ghostlandzie ale nie da sie do niego dojsc @re topic bloker to mysle ze ds albo leader ..... ale ds wieksza obrona jesli nie nie myle a jak juz bys zadawal duzo z hmmow to mozesz tez miec taktyke ze schodzisz na darashi na pojedynczy spawn ( na lewo od miasta ) i biegasz wokol schodow i bijesz go z hmm... |
![]() |
![]() |