|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2004
Lokacja: Calmera
![]() |
![]() Mam bardzo ważne pytanie-przedwczoraj zhakowano mojego druida.
![]() ![]() na dodatek z 6 mlvl i 10 lvl. czy da się w jakikolwiek sposób usunąć tego red skulla? czy to możliwe? ![]() Zależy mi na postaci. ps. gram na lunarze-Oleksy. Jeśli czytasz to ty@#$@%% ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie
musisz poczekac miech (30 dni) , dodam jeszcze ze red skul znika dokładnie co do godziny,minuty,sekundy , po 30 dniach od momentu go zrobienia polecam zrobic nowa postac, na nowszym swiecie ale to tylko moje zdanie
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Hehe word7 to ja też tak miałem tylko prawdopodobnie straciłem więcej bo 40lvl i zacząłem od nowa grać i tobie też radze.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#4 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() No niestety nie da sie usunac skula. Znika on sam po 30 dniach od jego dostania. Ale nie placz nie takie lvle byly hackowane, nie tyle expa/kasy / lvl stracili. Trzeba zyc. Zacznij grać od nowa. Zrób drugiego chara. Możesz np. zrobić uh-makera i przez ten czas hacka zarabiac na uhach. A jak Ci sie podoba gra druidem to bedziesz nim gral.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2004
Lokacja: Calmera
![]() |
![]() lol
![]() |
![]() |