|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Rybnik
Imię: Charles Blader
Gildia: Mercenarys
Świat: Antica
|
![]() To znaczy że musiszmiec pacc i spersonalizowne konto
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Szlo to o ile pamietam tak (dawno pacc nie mialem ??
![]() 1)www.tibia.com 2)My Account (tu login i haslo) 3)Jak masz 'Change e-mai/password' itp. to bedziesz mial Personalize your account lub cos like that. Btw. Personalizacja trwa 7 dni. ;]
#4 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Musisz miec PACCA do tego zeby byc Tutorem. Gdy juz go masz klikasz w my account, a tam personalize account. Wtedy dostaniesz recover key. Bedzie on widoczny na stronie przez 7 dni. Bdziesz mogl go uzyc wtedy gdy zapomnisz chasla lub twoj account zostanie schakowany.
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Robiłem na test na tutora wogóle bez przygotowania i zrobiłem jeden błąd. :/ I teraz musze czekać 2 miesiące.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() @up
mozesz podac przykladowe 1 pytanie z tego testu bo ciekwai mnie o co oni tam pytaja??
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adamantite
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() np. które z tych imion jest nie poprawne: A-... B-... C-.... D-.... musisz zaznaczyć wszystkie imiona nie zgodne z zasadami gry proste? wziołem to jak coś z innego tematu ale dawno to przeczytałem i nie pamiętam jak sie nazywał
![]()
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
![]() No chyba, ze zrobiles blad w ost. pytaniu, wtedy zwracam honor... @gorgi Jesli chcesz zostac tutorem to oprocz 20 lvl wymagana jest personalizacja, ktora mozesz zrobic jesli masz pacc lub ktora zrobiles kiedys, kiedy miales pacc. Chyba ze miales pacc jak jeszcze CIPy nie wpadli na pomysl personalizowania ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() co to jest tutor?
|
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() Cytuj:
kumpel ktory byl tourtorem mowil mi ze : "mamy lepszy kontakt z consulerami i gm " "wiemy co i kiedy bedzie np na tescie" "no i sa czasami bardzo dobre bonusy dla dobrych tourotrow ![]() ale minus to ze musisz pomagac na help chacie ![]() kto zna odp na wszystkie odpowiedzi na pytania moze tutaj zamiesic ??(jezeli to niejest lamanie regulaminu ![]()
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() a to jest od jakiegos levelu czy cos?
------ Edit by Gremlin Upomnienie za postowanie, 2 posty wyzej jest odpowiedz na to pytanie. |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() @up
Musisz miec 20 lvl, posiadac pacca i spersalizowane konto. Musisz też zdać egzamin na Tutora. Nic więcej na ten temat nie wiem a chciałbym sie dowiedzieć, bo może sprubóje zdać ten test. ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Janiemoge, a ja miałem nadzieje że wreszcie zostane tutorem....zawsze o tym mażyłem ale nie stać mnie na pacc
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Tu i Tam
|
![]() Poczytajcie :
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=7717
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|
![]() Ile trwa personalizacja konta?Czy jak mi sie bedzie personalizowalo moge grac w Tibie?
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Personalizacja trwa 7 dni, mozesz w tym czasie bezproblemowo grac w Tibie
![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dandrag
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Doom Brigade
Świat: Azura
Poziom: 46
Poziom mag.: 52
![]() ![]() |
![]() Personalizacja trwa 7 dni...wcześniej już to było pisane..możesz podczas personalizacji grac normalnie.
@edit Vormencik był pierwszy więc jeżeli można (i przeszkadza) to niech modki usuną mojego posta ![]() ![]()
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that. Ostatnio edytowany przez Agar - 31-07-2005 o 19:44. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale temat odświeżony... I po co?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|