|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
Lokacja: nie pamietam
![]() |
![]() Chcialem sie dowiedziec w jakich sytuacjach skacze wam znaczaco adrenalina i co z tym robicie.
Ja dostaje przyplywu w momentach kiedy prawie umieram zreszta tak bylo dzis ![]() Innymi sytuacjami sa spotkania z pk. opiszcie ty sfoje historyjki kiedy dostaliscie takiego przyplywu adrenaliny ze musieliscie wylaczyc tibie. oto moja: bylem z kumplem na mino tower zrobic questa oczywiscie byl full resp i tak chodzimy lvl po lvl az spotykam 4 archery i maga no to leje leje i leje nagle patrze red hp patrze w plecak a tam ani widu ani slychu uhow a zostal jeszcze jeden archer co robic co robic biegne na niego.20 hp,30,hp zostalo ostatnie 40 walnoj jest pudlo ale to nie koniec bije go ma polowe energi gah dostalem 13 hp juz po mnie mysle ale nagle wbija sie kolega i jednym ciosem zabija archera ufffff patrze a w bp jeszcze uhy mialem..... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() U mnie skacze kiedy jstem w groznej sytuacji, bliski smierci, jesli np. wracam sobie z wyprawy, caly zapchany jestem kasa po potworkach a tu mnie jakis pk atakuje. Pikawa mi strasznie bije
Albo kiedy przez przypadek poloze jakas moja bron na ziemi i jakis koles szybko biegnie aby podniesc. Wtedy tez mi wali pikawa
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Zawsze dostaje przypływu adrenaliny kiedy PKuje a tym bardziej w momencie gdy mam na ogonie pare wyższych leveli rządnych ukarania mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() W momentach, gdy otacza mnie 8 mocnych potworków, z tyłu piorą potworki z dystansu, ja się muszę przebijać, nerwowo używając na sobie uhy...co 2-3sec...Zdażało się...
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2004
|
![]() heh hisoryjka typowego newbego
![]() Kiedys trnowalem sobie na dwarfach a tu nagle dostaje 45 obrazen !!! Patrze na liste battle a tu ... Guard szybko spieprzam do wyjscia a ono zablokowane przez energy field czy jakos tak no to biegam od jednego konca jaskini do drugiego caly czas oczywiscie blokowany jestem przez loorera i dostaje od guarda po 30-60 obrazen w sumie jakos przezylem bez uh-ow znow biegne do wyjscia mysle ze moze juz Ener dield sie skonczyl. Owszem skonczyl sie ... ale rozpoczal sie nowy: kolega loorer nie wiem ile tych runow w bp mial ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() Mnie tam na oguł zielona linia skacze kiedy wybieram sie w jakieś nowe miejsce bądź kiedy wybieram sie na jakieś nowe śilniejsze potworki
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Kilka razy miałem taką pikawkę , że mózg dęba staje !
Tibia to czasem ostro stresująca gierka .............. ![]() Adrenalina skacze jak Adaś Małysz .... głównie jak zagrożone jest życie mojej postaci. Czyli jak jakiś skubany PK mnie nawala , tak jak dzisiaj ! I jak wchodzę do nieznanych dziur - czasem można już niewyjść ! Co innego drabinka- spoko , ale miejsce na linę ci zablokują i zaczyna być gorąco ! No i jak widzę silniejszego stworka ... np. GS - a ... , ale wtedy skacze nie tak bardzo jak przy PK ...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() Angelus ty lepiej opisuj dokładniej co Ci sie przrafiło a nie co każdy mniejwięcejmoże mieć i ma !!
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() No cóź mi adrenalina chyba najbardzoiej podskoczyła jak walil mnie PK a właściwie dwóch(master sorcerer+FE i jeszcze knight)myślałem że umre w rl...
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Mi najbardziej adrenalinka skacze jak PK mnie nawala (jakis wyzszy level) i jestem daleko od miasta a mam male skille wiec wtedy bedzie mi walic takie hity ze niezdoze dobiec do miasta
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Hmm kiedy mi skacze adrenalina??
Kiedy zabijam jakiegos AFK na wyzszym lvl'u Kiedy mnie PKuja a mam cos cennego na lub w sobie i.. Kiedy wracam z grki cycow kolo thasi i sie boje czy ktos czasem GS'a nie zlurowal (wiecie jaka to przykrosc siedziec 3H na cycach nabijaniu expa a potem przez czyjes wyglupy stracic exp ?? )a dzieje sie t czesto..az za czesto.. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja ma stresa jakmnie 6 ds gonilo na lagach wtedy terz padelm
![]() albo jakis frajer wydupczył mi lootbag z 8 godzinnego huntu na guardach ![]() Aszczegulnie gdy zwiedzanowe tereny.np dzisiaj poslzismy s kumplem pozwiedzac i znalezliśmy dziure z rope please noto schodzimy dalej i tak do -4 poziomu teraz moja kolej na zejscie rence trzęsą mi się jak bym był pijany schodze a tu ... snake myślałem że zdechcne na początku sądziłem że to smok ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Pamiętam jak się władowałem na ołtarzyk arcanistów w Elf city (pozdro Yulgar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
![]() |
![]() Mi najbardziej adrenalinka podskakuje kiedy po raz enty wieczorem próbuję się zalogować na Calmere
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Heh ja dostałem największego kopa adrenaliny jak loguję się moim 22lv palkiem z zamiarem wybicia paru beholderów a tu pojawiam się w świątyni na rooku
![]() SZOK! ps.Oczywiście tego kopa adrenaliny zawdzięczam hackerowi ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() Ja to miałem historyjke: Kidyś gonił mnei PK, bo jego kumpel na mnie naskarżył, on mail 36 lv (Rozyal paladyn) (SIC!) a ja 12 Druid (FUCK!) hehe
mailem kilka UH (prawie BP bo robilem zeby sprzedac) A tu gosciu meni trach! za 10 I tak z 5 razy potem jeszcze z Run! LUBUDU! jestem an czarwonym,,, trzesa mi sie nowi, rece, wszystko ( ![]() - HAHA! Ty n00bie pieprzony!!! hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() ~*Moja nerwica z Tibią: *~
- nieraz na forum jak ktoś mnie jedzie, - jak widzę na Amazon Camp Smoczka, Hutera lub inne wytwory natury - jak znajdę jakąś błyskotkę (materializm...) - Plate armor... (no co 600gp! ![]() - ktoś mnie wkurzy (nOOb) ... w takich sytuacjach jestem zdolna do wszystkiego... Tylko nie na Calmerze ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Jak idę sobie na PoHu z zamiarem upolowania paru dsów, liderów czy innej mafii i na mnie 2 GSy wyskakują
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() ja amm emocje jak ktoś nap. na poziom ghuli i scorpów w ghostlandzie zluruje DSka ;/
albo przy PK. TAkto to luzik, lbu gdy walcze z naprawdę groźnym potworem ( poszełem z myślą. pokonam czy apdnę oto ejst pytanie ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() Ja nie mialem co robic to sobie lazilem i zwiedzalem ,musialem juz konczyc to sie wylogowalem blisko kanionu w kazo ....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |