|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maggus, Berss
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Anti NG
Świat: Obsidia
![]() |
![]() HAhA. Film jest dosc smieszny, bylby jeszce bardziej gdyby krecil go Tartarro ;/ ale coz bbywa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/17562819/...mokow.rec.html Comment plx ![]()
16:38 Kleyton: SELLING BP P LEGS 5K ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() O ja cie jaki żal , na końcu jak ganialiście się z Vixi i Kiroyem trzeba było uciec i zagrodzić m-wallami , później do miasta i wysłać wszystko.
Przy pierwszej ofierze się zawiodłem , no bo poco MS'a z 300+ hp ganiać i stawiać mu pod nogi fire ele skoro wystarczyło by walnąć do 3ech SD ? Uwierzycie że byłem z Vixi na spike sword quest? Dziwne bo nie wiedziała gdzie się bierze spike , i ciagle pokazywałem a fire devile się na to gapiły jeszcze. Następnym razem weźcie mnie ze sobą , mam problem z Bloody Warriors , ale jak narazie mam RS'a więc dopiero za 3 tyg. moge. Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne akcje, fragi szybko padaly (z zaszkoczenie ich braliscie)
Miales okazje, aby uciec, ale stres w takiej sytuacji kiedy 100+ ciebie goni wytlumacza wszystko ;P
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maggus, Berss
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Anti NG
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Heh nie bylem zestresowany