|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hi ho all! Czy na mainie można zakupić life fluidy? Jeżeli tak to po ile i czy sie to wg. was opłaca. (Nie chodzi mi o Mana fluidy) & czy ceny mana fluiduw sa takie same w ruznych miastach ?? SRY za ortografie
![]() @down Thx za odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Włocławek
![]() |
![]() Hmm... Na mmainie można kupić zarówno mana fluidy i life fluidy. Ceny w każdym mieście są takie same. Life fluid - 60gp. Mana fluid - 100gp. Według mnie life fluidy są nieopłacalne gdyż według opisu odnawiają 30hp. Już lepiej zrobić 1 mlvl i kupić od kogoś rune IH (ok. 50gp) lub cały plecak IH (ok. 1K).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() Life Fluidy nieopłaca sie kupować na mainie ale zato one sa troszke oplacalne na Roku.a tak pozatym to tylko zbędnażecz9dobre do ozdoby)
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Life fluidy na rooku są bardzo przydatne , bo nie ma innych czarodziejskich lekarstw .... :rolleyes:
Ale na mainie są już mało opłacalne , kosztują 60 gp. , a przywracają niewielkie ilości życia. Na mainie trzeba inwestować w runki .... ihy i uhy ........... ![]()