|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() Proszę wszystkich Tibiowiczów aby zamieścili tutaj informacje o szybkości potworów (mino guard , zerk i mocniejsze) i napisali na jakim lvl jest się tak szybkim jak ten potwór
_______________________________________ Pal 23 lvl , 54 dist , Harmonia _______________________________________
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Ja słyszałam, że można uciec przed Giant-Spiderem na 27 Lvl`u. 8)
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() lvl zeby dac rade uciec:
dwarft guard - okolo 15-18 lvl zeby uciec ( na tym mi sie udawalo) Mino guard - wolny - 14 lvl powinien starczyc zerk - okolo 25-30 lvl moze nawet wiekszy drag - okolo 17 lvla starczy GS - okolo 25 lvl demon skeleton - ~20 lvl
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() rw up:
biłem ds'y od 18 lvl na hellgate i je spokojne gubiłem 9przez przypadek nieraz)
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
|
![]() Wiem ze od Gs'a uciekniesz na 26 lvl ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() GS porusza się z taką samą prędkością jak postać z 21 lvla, no ale nie można mieć lagów. A na polskie łącza i mozliwości naszych rodziców i nas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ds od 14 spokojnie da sie bić ale jak amsz malitkie algo to cie może ubić
Zerk-szybki skubaniec pierwszego ubilem na 26lvl<gram druiem> cyc spokojnie od 13lvl mino guard 15lvl wystarczy Gs kumple udaniebil od 19lvl<lol> ale na pewniaka zabijesz na 25 lvl
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() wasp najszybszy? lol Cienias jest, bez lagów go wyprzedzam
![]() BK jest chyba najszybszy, nie wiem dokładnie jak z demonem jest i behemotem
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Moim zdaniem jedne z najszybszych cudaków to : zerki i GS-y , do tego walą bardzo mocno ... strach się bać !
Uciec można gdzieś od 25+ levelu. Ale jak masz lagi to jesteś ded ... Ja dzisiaj miałem takie zwiechy , że na 29 lev. nie miałbym szans na ucieczkę ............. ?(
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() Najszybszym potworem na sałej Eterni i innych światach Jest tylko Zerk ale oczywiśćie morzna zrobić wyśćigszczurów(potworków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
![]() Zerk zerkiem ale ktos wczesniej mowil o Waspie. Popieram bo to jedno z najszybszych stworzen do ubicia na Tibii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Buuuuu
|
![]() A wiec odnosnie szybkobiegaczy:
GS ~25lvl Zerk poznizej 20, ale nie wiem dokladnie. Leader ~17 Dwarf Guard ~20 (wydaja sie wolne bo w kopalni jest bloto, ale suna niezle). Wasp ~50 bez BoH jestesmy mniej wiecej rowni. Hero na 45 na follow nie moglem go dogonic na prostej, 50-55 zeby uciec BK ... nie ma miejsca na wyscigi, ale biega podobnie jak Hero. Behemot - bloker na 67 bez BoH powoli mu uciekal, ale na zakretach behe go doganial. Demonow jeszcze nie widzialem, ale z pozostalych stworkow zdecydowanie najszybsze sa Behemoty.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 202
|
![]() wasp jest zdecydowanie najszybszym potworem jakiego widzialem ..
moze dlatego ze lata i czy bagna czy trawa nie ma dla niego roznicy?? a nam 30 lvlu spokojnie doganiam all potwory do smoczenta ![]() EDIT : do banshee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
A czy mino guard jest szybszy od cyca??? i tak na marginesie: co to za potworek ten zerk
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Re:Shater
Zerk to skrócona forma Orc BerSERKer. Hmmmm, może nie myśle dobrze, ale nikt nie zwrócił uwagi (zapewne przez rzadkość występowania) na..... Orc Rider! Być może nie jest to najszybszy potwór, ale na pewno należy do czołówki szybkobiegaczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() Cytuj:
Ale i tak wasp jest najszybszy. Kiedys kumpel mi opowiadal jak to an antice na "wyspie noobow" cipy bawili sie biednymi playerami dajac wszedzie waspa gdzie mozna bylo dac. Wiecie jakie tloki byly wtedy u szczurów ??<hahahaha> ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() Ja na 22 palem sie na POH wybralem i Mnie malutki pajączek napadl
bieglem do venore bo mnie juz doganial , a ktoś pisał że GS ma szybkość 21 lvl :/ _______________________________________ Pal 22 , 53 dist , Harmonia _______________________________________
![]() |
#19 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Ja dzisiaj na wlasnej skorze odczulem jak silny i SZYBKI jest Demon Skeleton.
A wiec wybralem sie o godzinie 9.15 ( full resp) z kumplem na G.Land. Wchodzimy w dziure nic idziemy nizej nic idziemy jeszcze nizej....3DSy i 5 Ghuli :O Szybko odsowam torcza ktory blokowal wyjscie na gore i uciekam na gore chce ropnac kumpla i...zgadnijcie co ropnolem... DS'a ![]() ![]() ![]() ![]() A wiec DS'a ( pojedynczego) mozesz bic nawet na 16lvl'u ![]() Edit: Cytuj:
Zerk - prawie ubilem na 18lvl ale polecam 25lvl GS - 27 i mozna sie bawic DS - 16lvl zostal w tyle |
|
![]() |