|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2006
|
![]() juz od dawna mam ten problem ale go na początku olałem, ale teraz to juz mnie to denerwuje otóż :
jedeyny hotkey jaki mi dziala to tak, tak F1 jeden jedyny ( nie wiem czy mnie rozumiecie ale gdy w polu w wyborze hotkeys'ów wpisuje cos pod f2 czy F3 itd to zamiast czaru który tam wpisalem znikaja mi imiona co powinno sie zdarzyc w przypadku nacisniecia klawiszów ztrl + n jesli dobrze pamietam ). gadałem juz z tutorem na ten temat i doszlismy do wniosku ze to raczej problem klawiatury więc zwracam sie do was z pytaniem czy wy mieliscie ten problem i czy udalo sie wam go jakos rozwiazac ?? z góry dziękuje za odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Daleko stąd
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom: 24
Skille: 15/21
Poziom mag.: 22
|
![]() Nie mam pojecia co sie dzieje, natomiast u mnie jak naciskam z to wyswietla sie y i takie tam historie... Wiec nie tylko ty masz problem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Co do tłopiku to nie wiem jak rozwiazac ten problem, moze sprawdz czy poza Tibia F2 etc zachwouje sie normalnie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() @Blaze Adrian
reinstal tibii ? moze pozycz klawiature od kolegi i looknij czy działa normalnie @Pan Qba ehh masz 98 win ;] włóz płytke do cd-roma i obok zegarka masz napisane PL wes na to prawy własciwosci i poszukaj jezyk Polski (programisty) zainstaluj i ciesz sie ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @topic:Masz office keyboard??
Jeżeli masz problem to walnij klawiatura w sciane [zawsze pomaga]<--joke A tak naprawde to mozesz odkrecic podstawe klawiatury i sprawdzic czy gumki i maty przewodzace sygnaly sa poprawnie ułożone. ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() poza tibą też sie chrzani w internet explorerze na przyklad (nie bede opowiadal co sie dzieje bo bym dlugo mówił
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@down:może przeczytał bys cały post??plx
Whish you were here [-] Nocie plx ![]() ![]() Nie przekarmiajcie trola bo sie pozyga :/ Ostatnio edytowany przez Masterek Danio - 11-04-2006 o 16:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wciśnij klawisz oznaczony "F". Nie ten na klawiaturze, tylko jedny z dodatkowych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Może maż klawiature multimedialnom,jeżeli tak to poszukaj przycisku office lock i nacisnij żeby ta dioda tak jak caps lock sie wyłonczyła i powino śmigać---poszukaj może podobnego przycisku---ja tak miałem
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |