![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Gandalf The'Magic
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Children of chaos
Świat: Refugia
![]() |
![]() witam tutaj zamieszczam filmik z perpektywy mojego kolegi rolfa z ktorym robilem faraona omruca :> ja to gandalf the'magic jak by co .. no to tyle sciagac i ogladac moim zdaniem ladnie wykonane
http://rapidshare.de/files/17867990/omruc.rec.html
Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic ![]() Blade'Massters ![]() Luchese Mc'Namaren ![]() ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L: ![]() !----::::::::::::::::::::::::::----! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
|
![]() Dzięki że poszliście bezemnie.....było tylko powiedzieć o której idziecie nc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() xD nawet fajne
"Remember who I'm and what I did for you." Szukanie naprawdę nie boli ;-) Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^ ![]() 18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8? 18:19 Frelynx Knight [50]: wait 18:19 Shoot Draco [20]: fast plix |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widac ze Rolff sie nigdy nie nauczy grac bez black ice, nie oduczy sie oszukiwac (np jak mowil ze nie ma scarab coinow, ale mial 5 w bp) Jedyna dobra strona u niego to jest odwaga, bo zostawial najtow w tyle i poprowal w vampy i te inne badziewia ;P
Troche smieszna sytuajca jak nikt nie wziol czesci helmu i tylko rzucali pytania "a gdzie byl rolff?" xD Gz dla Bzzykiego za odnalezienie przypadkowo drogi do tp ;P
![]() Welcome to IRC, where the men are men, the women are men and the little girls are FBI agents. (+Nekrofil) uptime: 4w 3d 2h 31m 17s :: record: 9w 6d 13h 16m 11s <- KNEEEES NUBS! Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 13-04-2006 o 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() maly blad zrobiliscie bijac tego omruca trzeba bylo najpierw wybic niepotrzebny syw
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak rolff...
po pierwsze: Idz do skoly, jak mozna napisac "zecz"? po drugie: nie nazywaj mnie noobem, bo chyba nie o mnie caly server mowil "ale z niego thief!" Wiec jakbys mogl rolffie, spr odemnie ;D
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() czlowieku jak cos do mnie masz to napisz na priv to jest temat do filmów (mowie ze jestes noobem bo inni komentuja filmy po to to jest a komentowac ludzi to se możesz z matką widac ile masz lat ( eh nie patrze na jakieś głupie błędy ) są ważniejsze żeczy ale gztki
jakbys niewiedzial to ja jestem ze wszytskimi pogodzony bo źle usłyszaleś i jak chcesz sieć sobie w swojej cudownej gildi (nobow) ZOMO kto takie cos wymyślił to ....... już nie będe odpisywał bo nie po to to jest -.- :* gandi ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() OO OMruc Nice
![]() ![]() Signed Green leady ![]() POZDRO ZIOM :>
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Gandalf The'Magic
Gildia: Children of chaos
Świat: Refugia
![]() |
![]() iridia taa..
Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic ![]() Blade'Massters ![]() Luchese Mc'Namaren ![]() ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L: ![]() !----::::::::::::::::::::::::::----! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2006
|
![]() Nawet fajne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() hehe spoko filmik
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Był już Omruc i Rahemos a gdzie reszta? :>
Chętnie bym obejrzał wszystkich faraonów z widoku tego samego sorca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Stan: Początkujący
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() @hide sa juz Dip~~ i Thalas,tez z checia ogladam te faraony =d
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |