![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Czesc Wam. Potrzebuje pomocy, zaczalem grac w ogame na uni 40 i potrzebuje obrazka do sojuszu. Mam tlo tylko potrzebuje napisaow jeszcze. Probowalem sam cos zrobic ale mi nie wychodzilo. Najlepiej zeby napis byl taki
All Stars Uni 40 kolor zolty a rozmieszczenie w rogach. Pozdrawiam, i prosze o szybko odpowiedz. Tutaj dwa tla, prosze o 2 wersje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Deep of hell...
![]() ![]() |
![]() Zastosowałem trochę inne tło, mam nadzieje, że się nie obrazisz =P.
A owoc mojej dwu-minutowej pracy to: ![]() PS. Ja też gram na Uni40, nick Radek666 =P. PS2. Mogłeś poprosić TUTAJ i poczekać aż ktoś ci zrobi... ^^
Ostatnio edytowany przez Rainfall - 13-04-2006 o 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() @UP
Dzieki za wklad pracy, ale tlo to raczej mi sie nie podoba. A w tamtym temacie to raczej zadko odpisuja. Na ogame napisz do Nizahe, jesli chcesz to zloz podanie to sojuszu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Oj, jeśli ci się tamto nie podoba to zrobie na jednym z tych, które podałeś.
![]() Teraz może być? ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() No dobra mam pomysl w lewym dolnym rogu niech bedzie napis Uni 40 a w prawym albo lewym gornym All Stars i inna czcionka bardziej czytelna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Oj, nie narzekaj już. Photoshop mi się długo otwiera =P.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Nie nameczyles sie =P Ale spoko, przynajmniej czcionka wyglada tak zajefajnie
![]() ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 13-04-2006 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |