![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2006
|
![]() Mam ptanie
![]() Mianowicie wie ktos gdzie moge znalesc respawn "Small Stone" chodzi mi o takie miejsce gdzie tego jest wiecej (minimum 20) i to sie co jakis czas pojawia (nie chodzi mi o to aby ludzie to wywalali) bo w grze istnieje duzo ruznych takich rzeczy ktore pojawiaja sie co jakis okreslony czas ![]() potrzebuje takich "Small Stone" do treningu poniewaz chcem zadawac mniejsze obrazenia dla przeciwnika (miedzy "Small Stone" a "spearem" jest 15 ataku roznicy) ![]() I mam jeszcze pytanie co jest leprze?? bieganie z "Throwing Star" (bron jednoreczna przczym mozemy nosic sheda) czy kusza (i atakowanie z boltów) ![]() Z gory dziekuje za odpowiedzi ![]() Ostatnio edytowany przez Avis - 13-04-2006 o 13:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Small Stone możesz znaleść na MoTLS ale one sie respia co save servera. A co do 2-giego pytania to lepiej jest nosic kusze. Najlepiej od skilla 70 i na guardy.
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Chyba, że solujesz BK i masz kupe czasu na zbieranie czekając na następny respawn.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Powiem tyle... Na zachód od Thais (przy trollach) jest miejsce gdzie respi się 6 small stonów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Imię: Nasty Keeper
Profesja: Druid
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
Poziom: 70+
Poziom mag.: 61
|
![]() Co co ataku boltow, strzal itp. zagladnij na ten link http://tibia.erig.net/Ammunition. Ale uwazam ze lepiej ci bedzie bic z boltow, bo po prostu są bardziej dostępne niż throwing stars.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() z co drugiego goblina leci small stone a na femor hills jest tego i drugiego pełno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Thais
Imię: sam nie wiem
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 51
Skille: 78/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Też mam pallka i mam ten sam problem że nie wiem gdzie sie dokładnie respią może ktoś dać zdjęcie gdzie sie respią koło thais
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() 1: nie ma miejsca gdzie jest 10+ kamieni , nawet jakby byly takie miejsca to ss'y nie sa codziennie wiec powodzenia w zbieraniu
2: Kusza, bo ma 90% szans trafienia a Bronie rzucane 50%, throwing starami moze najwyzej pobawic sie w poprawianie best hitow
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |