|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2006
|
![]() Opisze wam mój problem :/
A więc: jak gram w Tibie, i gram np. pół godziny to mi sie komp zwierza i resetuje :/ i nieiwme czemu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() walnij formata to komp bedzie chodził czysciutko...
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() podaj mi parametry swego kompa. Ja mialem ten sam problem, ostatecznie skonczylo sie na wymianie plyty glownej.
![]() Jamialem procek Durona 750 mhz , 128 mb RAM i neostrade. Plyta glowna miala chipset(tak to sie chyba pisze) VIA. Jezeli masz neostrade to tam na plycie jest taka instalka ktora musisz zainstalowac jezeli masz ow cipset VIA.Rozwiazuje ona czasami problemz tymi plytami glownymi. Wazna sprawa jest rowniez jaki masz zasilacz do komputera. Jakiej mocy? ![]()
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 13-04-2006 o 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Pokazuje sie na pare sekund niebieski ekran, jezeli tak to jest wina sterownikow.
![]()