|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zolty-Sorcek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Celesta
Poziom: 19
Skille: 16/21
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Więc chciałbym prosić wszystkich którzy mają mape Ghostland,u o wklejenie jej.Expie tam ale jeśli chodzi o niebezpieczeństwa znam : ,,Przytułek GS,a" , miejsce z 3 bh dsem,stalkerami,wiem gdzie jest fd i scorp. Ale chcałbym mape z opisem respu ! Co jest jeszcze strasznego na GL !
![]() ![]() 23lvl Mag 34mlvl best solo : Gs |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Imię: Dramigh
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 28
Poziom mag.: 30
|
![]() Odrazu mowie ze to nie jest moja mapka. Wzielem ja z forum tibia.org.pl (sorry all ale jak nikt nie odpisywal to myslalem ze chyba moge. Mapka zapozyczona z poradnika Ghostland napisanego przez Cass (redaktora targowiska
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Nie znam spawnów na pamięć, ale wiem, że na powyższej mapie koło 4 na poziomie -3 powinien być zaznaczony DS.
Osobiście polecam unikanie dziury na północy (poziom -3) i uważanie tam na lurnięte (nawet na -1) DSy, można paść... W dziurze z FD nieprzyjemna jest dziura na -3 na południu (DSy). Oczywiście GS i to co jest za scorpami w dziurze nr 5 na powyższej mapie (DSy, stalkery, beho, ghoule - sporo naraz, bez przygotowania niebezpiecznie)... i to chyba all. Takiego niebezpieczniejszego. edit: down: :*
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 16-04-2006 o 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Zolty-Sorcek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak