Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-07-2004, 19:20   #1
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Stan: Na Emeryturze
Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny Uwagi co to strony

Nie wiem czy już ktoś nie napisał tego bo dopiero dziś założyłem tu konto ale postanowiłem jednak napisać ten temat. A mianowicie uważam, ze na stronie powinny znaleść się takie tabele w których opisany byłby czas treningu na dany skill, ile many trzeba przelać żeby zrobić kolejny poziom magiczny (uwzględniając każdą profesję) itp. Może ktoś jeszcze wpadnie na jakiś nowy pomysł, to tylko takie moje sugestie. Uważam, że owe tabele przydałyby się.

Glamri

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-07-2004, 21:21   #2
majq
Użytkownik Forum

majq's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła

majq ma numer GG 4002226
Domyślny

W związku z tematem o skillach: "Wszystko o treningu..." Tam możesz się wyżyć jeżeli chodzi o trening, a magic-level... też pewnie jest. Bozia rączki dała?

Wróciłam ... nie mam zamiaru kończyć
majq jest offline  
stary 15-07-2004, 22:41   #3
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Nie bedziemy umieszczac na stronie zadnych tabel czasu potrzebnego do awansu czy to w walce czy magicznego. Te wszystkie obliczenia sa z doswiadczonych graczy i co wiecej kazdy kaukulator liczy innaczej. Wiec poki nie bedzie 100% danych takowej tabelki nie zaimescimy zeby nas potem ludzie nie wyzywali ze ten dostal adv 2h pozniej a ten 1h wczesniej....
Dr. Omader jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania