|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Droga tibia.pl
moge zaoferować wam hosting server jest szybki stoi na boo.pl mam jeszcze 140 mega wolnego więc tam z 5 działów moge zahostować nie długo dokupuje 200 mega miejsca i 100 mega mysqla i moge następne działy zahostować więcej możemy uzgodnić na pw lub na komunikatorze jakimś ------------------------------------------------------------------------ hostuje jużstrony 5 osobom i nie narzekają na lagi ani zacięcia www czekam na odpowiedz ------------------------------------------------------------------------ umową jest tylko umieszczenia mojego linka gdzieś na www oferuje hosting ponieważ kiedyś był taki temat że potrzebujecie pomocy więc tą pomoc wam daje ------------------------------------------------------------------------- pozdro |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Buahahahhahahahahahahahahh.
![]() |
#3 |
Nikt ważny
|
![]() hmm zwykle nie komentuje w zamkniętych tematach, ale to jest potęga dowcip i nie mogę się powstrzymać
![]() gdybyś zacząć, synku, hostować tibia.pl, to momentalnie wszyscy na boo.pl by zaczęli pisać do administratorów, żę stronka im się nie ładuje. Dlaczego? przeciążenie serwerów, sieci i przegrzanie dysków twardych, o procesorach nie wspominając. Powód? Nie jestem pewien więc mniej więcej zgaduję, ale myślę, że cały ruch generowany przez boo.pl nie równa się nawet 1/4 tego, co generuje tibia.pl ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() To Ci się udało. ;]
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() Panowie, robimy zakłady w ile wyssalibyśmy łącze na takim koncie? Stawiam gdzieś na 5 min...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nikt ważny
|
![]() up:
skoro mowisz ze w 5 minut, to zgaduje, ze te 5 minut bedzie okolo ~1-2 w nocy ![]() al obstawianie nie ma sensu, zanim limit zostanie przekroczony, to procesor im sie spali ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |