|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Club Penguin to super gra dla każdego. Wcielamy się w rolę pingwina i żyjemy na pewnej wyspie. Robimy tam setki różnych rzeczy! Gramy w różne gry, zarabiamy kasę, żyjemy na wyspie i wcielamy się w różne role. Niesamowite, jak tam wszyscy mają we krwi zabawę, poprostu wchodzisz np. do pizzeri i jedni ludzie robią pizze, inni podają, inni stoją na kasie, jest tez zmywacz. Ludzie odgrywają swoje role, ale nie są to role na stale. Jednego dnia możesz robić pizze, drugiego być DJem w klubie. No, mamy tam wyciąg narciarski z atrakcjami, kluby, kawiarnie, restauracje, pizzerie, wyspy bezludne, doki, latarnie, hotele i wiele innych ciekawych miejsc które są rozbudowywane. W tej chwili trwa zabawa w szukanie jajek wielkanocnych, po znalezieniu wszystkich dostaje sie prezent. Mozna tez miec zwierzątko, są też różne minigry (np. lowienie ryb, gra na automatach, pomaganie w wyladowywaniu ciezarowki, lapanie zwierzatek i masa innych). Jest też miejscowa gazetka, i różne inne czasopisma do poczytania. Mozna też zagrac w hokeja z innymi, albo pozjeżdżać na poddupnikach z góry. Wogóle, świetna gra. Polecam!
Ostatnio edytowany przez Grucha512 - 15-04-2006 o 21:24. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Śląsk
Imię: Amrod Arcamenel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 70+
|
![]() Super gra na wolna chwile!!
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
|
![]() Ta gra sie nudzi po 20 minutach jak chcesz cos zrobic to musisz pacca wykupic :S spadaj z taka gra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ej no, jesli nie masz membera to 60% zabawy przepada, a nie mam zamiaru wysylac 5 dolarów ;D
A tak w ogole, to mam nadzieje ze dodadza wiecej tych miejsc i gierek, bo jest interesujące. P.S. wszystkie ubrania, dodatki dla zwierząt, wszystkie prace i ulepszenia w domkach są tylko dla memberów ;P @Down sazuki san, ja robilem 2 konta na wp.pl i nie przyszlo. Spróbuj zarejestrowac się na www.poczta.onet.pl . Mi przyszło od razu ![]() Ostatnio edytowany przez Heliwurab - 21-04-2006 o 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: wawa
Stan: Zbanowany
Świat: zanera
Poziom: 51
![]() |
![]() kurde ja sie zarejestrowalem z 8 razy i nie przyszedl mi email a zalogowa sie nie moge ;/ moze jak ktos nie gra juz wy mi dal konto?? :> moze byc fajne mam 9 lat wiec wiesz
"Niech mówią że to nie jest miłość, że tak sie tylko zdaje nam " "Miłość jest piękna nawet przyjemna lecz tylko wtedy kiedy wzajemna " Chyba ide w wyższe sfery ![]() tez sie przyłącze ![]() ![]() Zapamiętaj to: ę,ą,ż,ź,ć,ń,ó,ś,ł też służą naszej erze ![]() Ale ja i tak ich nie używam xD tworze fake ![]() Prolog-50 screen |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Jeszcze bana dostane...
Gildia: Explosion
Świat: Fortera
Poziom: 32
Poziom mag.: 40
|
![]() Jestem agentem i jest superowo bo do agenci mozna. na faccu mam zwierzatko 3 czapki i 3 ozdoby. szkoda ze i w tej grze jest podzil na facc i pacc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Wyjaśnij mi, prosze, co to jest agent i jak nim zostac? Chodzi ci o membera? ![]() |
|
![]() |
![]() |