|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Witam.
Ostatnio zaczołem grac na epvp a mianowicie Inferna, i ciekawi mnie formuła expa za ludzi, ostatnio kolega mi przeslal ale byla niezbyt czytelna. Prosil bym o czytelną formułe expa za ludzi. Tylko prosze niech wypowiada sie Ci co sie znają =|. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() Nie jestem pewny, ale zysuje sie chyba tyle expa ile straci osoba ktora zabiles (10%?), musi ona miec wyzszy lvl niz ty. Ale jakbys poszukał znalazł bys odpowiedz ;]
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Takim postom dziekujemy. To co powiedziales to wie chyba kazdy kto tam gra, ja chce konkretnej formuły. A tak btw. to nie musi byc wiekszy lvl, może byc ten sam.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Lipa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sparrow'Royal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Niepotrzebuje gildii.
Świat: Nebula
Poziom: ~28
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
|
![]() Ryba czyli jesli mam 19 lvl i zalatwilem 19lvlowca to zyskuje 9600 expa?[na 19 trzeba 96k chyba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Tu i Tam
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
|
![]() Zyskujesz 10% Expa tego co ON STRACI , czyli jak straci po smierci 10 k expa to ty zyskasz 1 k expa czyli 10% tego co on straci
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zyskujesz to co on traci. Widziałem nawet gdzieś filmik ze koles dostał 500 000 expa za 1 czlowieka (wiec ten człowiek musial miec ok 5 mln exp, a tyle napewno miał bo sprawdzałem na jakim byl lvlu przed deadem). Dostajesz to co koles traci, bez zadnych strat...
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Dzieki hh za odpowiedz. Temat mozna zamknąc |
|
![]() |