|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe
Stan: Na emeryturze
Imię: Aerthis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Witajcie//
Mam maly (wlasciwie to ogromny) problem z neostrada...Od godziny ~7 rano do poznych godzin popoludniowych korzystanie z neta jest praktycznie niemozliwe...Neo rozlacza sie z niesamowita czestoliwoscia, wczoraj naliczylem okolo 80 rozlączen w 6h ;p i tak jest od paru dni...co 5 minut kick...czasem co 10...czasem przez 30 minut bedzie spokoj, zeby w ciagu nstepnych 10 minut rozlaczylo 10 razy...Nie wiem juz co robic ![]() Help me people ;P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() ja nie mam neo, ale autoconnect moze ci by pomógł
Kod:
http://rapidshare.de/files/9841486/AutoConnectSetup***********
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Imię: Mevy Reffy
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: lame
Poziom mag.: 4
|
![]() Pogadaj z tymi...no...Telepunktem. Pewnie i tak powiedza ze jest wszysko ok ;d
btw. Sprawdz czy nie masz kabelkow ponadgryzanych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Świat: Berylia
![]() |
![]() Lool! Nie wiem jak to jest, ale jestem szczęśliwym użytkownikiem Neostrady i w życiu nie miałem z nią problemów, mimo, że dziele łącze na 3 kompy, a tu co nie spojżę, to topic, że neostarada nie działa
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niusiek
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Co do tematu mam tak samo ^_^ byłem u nich i powiedzieli że wszystko ok ^_______^ nieraz to przez 4 godziny niemoge wogle neo wloczyc bo po 4 sekundach zostałeś rozłączany albo inne rzeczy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ja równiez ciesze sie neo i jestem Baardzo zadowolony ~~!~~ No Lags No Kicks ~~!~~
![]() Jaki masz modem ? Sagem? czy Thomson ... mialem Sagema kiedys ale wymienilem powiedzalem ze sie zepsol i mi dali nowy ![]() I od tej pory jest Okey
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: z reklamy Plusa :P
|
![]() moge slowko ? dzieki. jak wedkug mnie, model modemu nie ma zbyt wielkiego znaczenia. predzej idzie o infrastrukture i miasto. jak dla przykladu maly Jasio jest w malym miesci, prawdopodobienstwo, ze w godz szczytu bedzie mial kiki, bedzie niskie. teraz sobie przeniescie sytuacje na wielkie misto. gdzie jest w cholere typa kozystajacych z neo ... i do tego godziny szczytu ... i masz rozwiazanie.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
|
![]() Uroki Neo.
Tak się zastanawiam czy ktoś z użytkowników forum ma internet w Multimedia? Zastanawiam się nad zmianą. Oczywiście na obcny net nie narzekam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe
Imię: Aerthis
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
A co do Neo, tez nie mialem problemow nigdy...taka sytuacja jest od paru dni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Paryżewo Nad Sekwaną
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pudaba
Profesja: Paladin
Świat: Julera
![]() |
![]() Moja neostrada rozlaczala sie (jak opisuje to Shaman) przez ponad 3 miesiace. Nic nie pomagały prosby i grozby. Pomogła dopiero wymiana modemu która trwala w punkcie obsługi 4 (tak , cztery) minuty. Przynosisz kompletne pudełko neostrady wraz z zawartoscią i dostajesz nówka funkiel nie śmigany modem , który działa jak ta lala...
Heh poniosło mnie....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Korzystam z Neostrady już trzeci rok (dokładnie w wakacje bedzie 3lata) i dostępu nie miałem tylko podczas jakiś tam modernizacji a takto wszystko mi ładnie działa.
Btw. mam pakiet 2GB ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
Świat: Obsidia
|
![]() mialem kiedys problem z neo, bardzo podobny - caly czas sie rozlaczala, nie bede pisal co przechodzilem uzerajac sie z niebieska linia i pseudokonsultantami, ktorzy na wszystkie prolbemy maja mniej wiecej 2 porady, w kazdym razie okazalo sie, ze ktos w tajemny sposob posiadl passy i laczyl sie, przy okazji mnie rozlaczajac
po zmianie pinu sytuacja zostala opanowana i neo hula az milo bez zadnych zaklocen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: kŘäkow
Imię: Xadue
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 113
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() Problem moze lezec po stronie centrali, moj ziomek mial taki sam problem. Pogrzebali cos w centrali i hulało
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() Może niech modkowie przykleja temat z pytaniami o internet? ;P
|
![]() |
![]() |